5. november 2019

Ærgerlig Gertsen: Vi kunne have fået mere med

Ærgerlig Gertsen: Vi kunne have fået mere med

Jeppe Gertsen var tilbage i startopstillingen for SIF, da holdet mandag aften mødte Brøndby. En kamp hvor SIF-holdet bed godt fra sig, og med lidt held også kunne have fået point.

Silkeborg IF pressede på til slut i kampen mod Brøndby IF, men fik ikke held med at fravriste point ud af opgøret. Noget der ærgrede SIF’s midterstopper, Jeppe Gertsen.

– Jeg føler, at vi spiller godt i dag (i går, red.). Vi spiller godt med bolden, og får den kørt godt rundt og finder gode mellemrum. Så det er en rigtig ærgerlig følelse, som vi sidder med i omklædningsrummet, fordi vi føler, at vi godt kunne have fået noget med fra kampen.

Forsvarsspilleren fik en advarsel for brok i kampen i en situation, hvor SIF-holdet gerne ville have haft et straffespark, da Mads Emil Madsen blev nedlagt i feltet. Til sidst var det så Gertsen selv, som havde muligheden for at komme på måltavlen.

– Den kommer ind fra Hagelskjær, og jeg føler egentlig, at jeg har okay meget plads til at tæmme den med brystet. Men når jeg kigger tilbage, så skulle jeg nok bare have headet den ind, lød analysen fra Jeppe Gertsen efter kampen.

Der venter to nøglekampe for Silkeborg IF i de kommende kampe, hvor holdet møder AC Horsens og Esbjerg fB. To kampe som SIF står fint rustet til, efter en god præstation mod Brøndby, mener Gertsen.

– Vi spiller en fin kamp mod et godt Brøndby-hold, som er inde i en god stime. Dem spiller vi lige op med, så vi tager de ting, som vi kan tage med til Horsens og Esbjerg, og så skal vi også have kigget på nogle ting, hvor vi kan lægge på, før det bliver helt tip-top, lød det fra Jeppe Gertsen.

SIF møder AC Horsens på lørdag på udebane.

Læs også: Mød SIF-træner og ex-anfører inden Horsens-kamp

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen