7. december 2021

Årets mål blev scoret af Alexander Lind

67 mål blev det til for Silkeborg IF i kalenderåret 2021, og det bedste af dem alle sammen blev scoret af Alexander Lind i hjemmekampen mod Viborg i august.

Årets Mål 2021 blev afsløret til SIFs store julefrokost for sponsorer og frivillige tirsdag aften, og ud af 67 kandidater blev det bedste altså scoret af angrebstalentet Alexander Lind.

Det stod klart efter stemmeoptællingen foretaget på SIFs hjemmeside, hvor Sebastian Jørgensens tordenskrald i pokalen i Horsens høstede 16,6 % procent af stemmerne. På andenpladsen kom Nicolai Vallys med sin flotte flugter i Farum med 22% af stemmerne.

Og på førstepladsen – med hele 29,5% af stemmerne – fra en dejlig augustdag på Danmarks smukkeste fodboldstadion, hvor fodsportsforeningen fra Viborg kom en tur i den røde blender og måtte indkassere et 4-1 nederlag: Alexander Lind med Årets Mål i 2021.

Stort tillykke til den pågående angriber!

Ud over et flot billede modtog Alexander Lind en flot præmie fra B&O Silkeborg – nemlig et sæt Beoplay H95, som er topmodellen af hovedtelefoner fra B&O, der giver en ultimativ lydoplevelse til en værdi af 6.000 kr. Teksten ”Årets mål 2021” er indgraveret.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen