17. maj 2017

Er du født i årgang 2009, 2008, 2007 eller 2006 så kan du nu tilmelde dig Åben Træningsdag i SIF Fodboldskolen, som vi afvikler tirsdag 6. juni. Her åbner vi op for nye medlemmer til efterårssæsonen.

SIF Fodboldskolen dækker U9-U12 holdene, og her er det kun muligt at blive medlem to gange om året; henholdsvis ved sommerferien og ved nytår. For at komme i betragtning til holdene, skal nysgerrige spillere tilmelde sig Åben Træningsdag, som vi afvikler tirsdag 6. juni kl. 17.00-20.

I takt med de mange ansøgninger – og vores loft på antallet af spillere pr. årgang – lancerer vi et nyt tiltag i efterårssæsonen. Her bliver det nemlig muligt både at være tilknyttet sin lokale klub og deltage i ekstra træning i SIF Fodboldskolen.

Uanset hvilken mulighed, man efterspørger, kræver det deltagelse i Åben Træningsdag.

SIF Fodboldskolen U9-U12
Spillere født i årgang 2009 – som hedder U9 efter sommerferien – kan tilmelde sig Åben Træningsdag med henblik på at blive medlem på ugentlig basis. For nuværende søger vi minimum to trænere før vi kan oprette et hold. Læs mere om trænerstillingen ved at klikke her.

Spillere født i årgang 2008 kan ligeledes tilmelde sig Åben Træningsdag; her har vi trænerteamet på plads, og nye spillere er velkomne.

Spillere født i årgang 2007 og 2006 skal ikke regne med, at vi har en ledig plads i efteråret. I stedet henviser vi til nedenstående, nyoprettede tiltag.

SIF Fodboldskolen Centertræning U10-U12
Som et nyt tiltag, lancerer vi Centertræning for de spillere, der er motiverede og parate til en ekstra træning, uden at de skal skifte klub. Det betyder i praksis, at man kan fortsætte med at være medlem i den klub, man normalt spiller i – og undervejs i løbet af efteråret deltage i træningsaktiviteter i SIF Fodboldskolen. Indholdet heri vil være magen til det, som U9-U12 holdene i SIF Fodboldskolen gennemgår.

Kalenderen for disse aktiviteter vil fremgå på denne del af hjemmesiden, og vil typisk indeholde almindelig træning eller mini-stævner, som vi i forvejen afholder løbende.

Det skal bemærkes, at deltagelse i Centertræning ikke omfatter et tilbud om klubskifte.

Klik HER for yderligere information om SIF Fodboldskolen Centertræning U10-U12.

Spørgsmål omkring ovenstående kan rettes til Jacob Tind.


Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen