30. september 2022

VIP-pladser til FCSB-kampen i alment salg

Der er udsolgt til FCSB-kampen næste torsdag, men lige som til West Ham-kampen – hvor det var en stor succes – udbydes der nu overskydende sæder i den normale VIP-sektion.

Torsdag den 6. oktober klokken 18.45 skrives endnu et kapitel i SIFs europæiske historie, når det rumænske storhold FCSB kommer på besøg på JYSK park i Conference League. Interessen for billetter har også til denne kamp været helt enorm, og der har længe været udsolgt.

Der er dog stadig ledige sæder til kampen på VIP-sektionen, og lige som til West Ham-kampen i forrige runde, udbydes disse nu i alment salg til normalprisen på 800 kr. incl. moms pr. billet. Billetterne indeholder adgang til hygge, kampoptakt og fri mad og drikke i Norlys Loungen – og altså adgang til at se den store kamp i de gode sæder på Jyske Bank-tribunen.

Rigtig mange benyttede sig af denne mulighed og havde en stor oplevelse til West Ham-kampen, og i jagten på at fylde alle sæder til opgøret, har SIF altså valgt at tilbyde samme mulighed til FCSB-kampen.

Adgang og check-in sker gennem VIP-indgangen ved Café Carlsberg fra klokken 17.15. Har man allerede billet til en anden tribune og ønsker at komme i loungen i stedet, kan man nemt sælge sin oprindelige billet videre – der er mange interesserede, så lav blot en kommentar på SIFs facebookside.

Billetterne sælges først til mølle på https://billet.silkeborgif.com/

Kom i god tid, mød op i fanzonen, kom i rødt og vær klar til at give den gas på alle tribunerne. Man opfordres også til at komme på cykel eller gåben, da der vil være begrænsede parkeringsmuligheder foran JYSK park. Der kan også forventes tryk på bodsalget, så få tanket op i god tid.

Alle eksisterende billetholdere opfordres i øvrigt til at give/sælge billetten videre, hvis man selv er forhindret. Se her, hvordan du frigiver din billet. Vi skal have alle pladser besat!

Vel mødt til Silkeborg IF-FCSB på Europas smukkeste fodboldstadion!

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen