13. september 2022

Flere SIFere udtaget til landsholdstjeneste

Sæsonens første landskampspause står for skud – og flere både nuværende og tidligere SIF-spillere er udtaget.

U21-landsholdet
Vores helt egen Sebastian Jørgensen, som runder kamp nr. 100 for SIF næste gang, han kommer i aktion, er endnu en gang udtaget til U21-Landsholdet. U21-landsholdet skal i den kommende landskampspause spille to altafgørende playoff-opgør mod Kroatien, som definerer kvalifikation til sommerens U21-slutrunde i Rumænien og Georgien.

 

U19-landsholdet.
Asbjørn Bøndergaard har fundet vej til U19-landsholdet, som skal spille tre kvalifikationskampe mod Georgien, Montenegro og England.

 

U18-landsholdet
Vores U19-målmand, Aske Leth Andresen, er udtaget til U-18 landsholdet, som i denne omgang drager til Sverige for at spille to venskabskampe.

 

U17-landsholdet
U17-landsholdet bliver med to SIFere i truppen. Sebastian Biller og Julius Nielsen rejser med U17-landsholdet til Østrig, hvor de skal spille to venskabskampe mod Østrig.  

 

U16-landsholdet
U16-landsholdet har faktisk allerede været i aktion. I sidste uge var U16-landsholdet samlet i Portugal, hvor de spillede to træningskampe mod Skotland med en sejr og et nederlag til følge. Med i truppen var William Korup Pedersen og Lasse Abilgaard. Den første træningskamp resulterede i en 4-2 sejr, hvor Lasse Abildgaard nettede to gange for Danmark.

 

De internationale SIFere
Det er ikke kun de danske ungdomslandshold, som får et silkeborgensisk islæt over sig. Robin Østrøm har igen fået genvalg til det norske U21-landshold, som skal spille to venskabskampe mod Schweiz og Spanien. Der er også en ganske fair chance for, at både André Calisir og Stefán Teitur Thórdarson som sædvanligt bliver udtaget til hhv. det armenske og islandske A-landshold.

 

De tidligere SIFere
Vores gamle venner, Rasmus Carstensen, Kasper Dolberg og Robert Skov er endnu en gang at finde på de danske landshold. Rasmus Carstensen gør Sebastian Jørgensen selskab på U21-landsholdet, mens Kasper Dolberg og Robert Skov er udtaget til A-landsholdets afgørende Nations League-opgør mod Kroatien og Frankrig.

 

Stort tillykke til alle nuværende såvel som tidligere SIFere med de mange flotte landsholdsudtagelser.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen