16. februar 2022

Kæmpe fanzone til SIF-VB

SPORT24 har ikke kun sørget for gratis adgang til forårspremieren på JYSK park. Allerede fra klokken 12.00 vil der være en kæmpe fanzone foran stadion – læs mere her.

Sport24_7

SPORT24 fanteltet står klar til at tage imod søndagens tilskuere allerede fra klokken 12.00, og her kan man i de 500 kvadratmeter hygge sig med forskellige aktiviteter.

Der vil blandt andet være musik, mulighed for at købe flæskestegssandwich fra Silkeborg Slagteren, og der sælges øl og vand – endda med hjælp fra SIF-legenden Henrik Tømrer Pedersen.

SPORT24 sørger for ansigtsmaling til børn og barnlige sjæle, og SPORT24 afholder også en stor konkurrence med fine præmier som eksempelvis VIP-billetter til SIF-Brøndby, landskampsbilletter, SIF spillesæt og SPORT24-gavekort.

Mascotten Theis og SPORT24-personale deler slikposer til børnene i fanteltet og uden for stadion, og der laves en panna-bane, hvor man kan dyste med og mod teknikkongen Brizze.

Der vil også være masser af gang i SIF-shoppen på JYSK park, hvor den nye Søholt Urban-kollektion lanceres, og man kan få gratis nummer- og navnetryk ved køb af en SIF-spilletrøje. Og har man ikke fået den nyeste SIF-trøje med SPORT24 logoet på ærmet, kan man frit og kvit få det trykt på trøjen på dagen.

Som prikken over i’et uddeler SPORT24 et gratis Silkeborg IF-halstørklæde til de første 2.000 fans på Den Røde Tribune – halstørklæderne skal holdes op over hovedet ved indløb lige inden kampstart og gerne medbringes igen og igen på JYSK park.

Så alt i alt er der masser af gode grunde til at komme tidligt til JYSK park til søndagens forårspremiere – vi ses til en kæmpe fodboldfest på Danmarks smukkeste fodboldstadion.

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Oddset Pokalfinalen

torsdag d. 09.05. kl. 17.00
Scroll til toppen