20. maj 2021

U14: SIF misser finalen i pokalen

En flok skuffede SIF’ere måtte torsdag køre hjem fra Aalborg med et nederlag, der betød farvel til finalen i DBU Jyllands pokalturnering.

Der bliver ingen finale til SIF’s U14-hold i denne sæson. Torsdag aften tabte SIF-talenterne semifinalen i pokalturneringen til AaB på udebane med 2-0.

– Øv, øv. Drengene var, med rette, mega skuffede, men de kom med alt hvad de havde, og gjorde det færdigt helt til sidste fløjt. En super flot indsats, som de kan være stolte af. Og der er heldigvis god stemning på vej hjem i bussen, siger U14-træner Oliver Quottrup.

SIF kom bagud efter 90 sekunder, men ellers spillede drengene en god 1. halvleg, hvor de kombinerede sig flot fremad og fik skabt mange gode gennembrudsmuligheder. Chancer blev det også til, men SIF’erne var desværre for uskarpe på valg og med bolden.

Efter pausen blev det noget mere hektisk. SIF kom bagud 2-0 efter 10 minutter, og derefter spillede drengene en anelse for direkte.

– Det kostede en masse kræfter, men det er bestemt gode lærepenge at skulle forstå produktet af tålmodighed. Vi havde bolden på AaB’s halvdel de sidste 15 minutter, men fik ikke afsluttet angrebene med tilstrækkelig kvalitet, fortæller Oliver Quottrup.

U14-holdet retter nu fuld fokus på ligaen, hvor næste opgave er lørdag 29. maj i Herning.

Kampen i tal:
U14, DBU Jylland pokalturnering, semifinale, torsdag 20. maj kl. 18.30 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 2-0 (1-0)
Mål: 1-0 Marcus Emil Sørensen (2.), 2-0 Georg Ejsing (46.)

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen