20. maj 2021

Gert Papsø vandt kaffe fra Peter Larsen Kaffe

3 deltagere tippede på 3-3 i kampen mellem SIF og Viborg sidste onsdag. Gert Papsø blev udtrukket som vinder af et års forbrug af kaffe fra Peter Larsen Kaffe.

Billedtekst: Gert Papsø er SIF-fan bosat på Møn og fik derfor tilsendt kaffen fra Peter Larsen Kaffe. Her sidder han i solen på sydhavsøerne og nyder gevinsten.  

Gert Papsø ramte plet i SIF’s resultat-konkurrence til Viborg-kampen onsdag i sidste uge, da han tippede på 3-3. Det var der blot 3 andre af de i alt 433 deltagere, der også havde ramt, og i lodtrækningen blandt de rigtige tip blev Gert Papsø udtrukket.

Gert Papsø er SIF-fan bosat på Møn og har derfor ikke haft mulighed for at afhente gevinsten. I stedet sendte Peter Larsen Kaffe 5 kg. kaffe svarende til et halvt års forbrug til ham på Møn. De resterende 5 kg. følger, når SIF-fanen på Møn har drukket de første 5 kg, så der er sikkerhed for, at der er frisk kaffe hos Gert.

Du kan være med i sæsonens sidste konkurrence. Her handler det om at tippe det rigtige resultat af onsdagens kamp i næste uge, hvor SIF møder FC Fredericia på JYSK park. Her er der et par Rayban solbriller fra Farstad Optik på højkant til en værdi af kr. 1.300,-

Du deltager i konkurrencen ved at klikke her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen