12. maj 2021

U15: Fejl i 1. halvleg blev dyre

For mange fejl kostede dyrt for SIF’s U15-hold, der blev slået 5-4 af SønderjyskE. 

Store fejl blev dyre i 1. halvleg af SIF’s U15-kamp mod SønderjyskE, der kunne rejse hjem til Haderslev med en sejr på 5-4 efter 5-2 føring ved pausen.

SIF indledte mindre godt, da SønderjyskE allerede efter 10 sekunder blev tilkendt straffespark, som de scorede på.

– Det var en smule symptomatisk for vores 1. halvleg, hvor vi satte noget udmærket spil sammen og var meget på bolden, men lavede et par store fejl i vores opbygning, i vores forsvarsspil og på kommunikation, som kostede mål imod. Det resulterede i fem indkasserede mål før pausen, og det var en ærgerlig udgang på en halvleg, hvor vi ellers lavede et godkendt antal chancer og også scorede et par fine mål, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

I 2. halvleg viste SIF-drengene god moral og trykkede på fra start. SønderjyskE stillede sig ned og afgav initiativet, hvilket SIF’erne forvaltede godt. Bertram Binggeli og Malthe Boris scorede et mål hver, og SIF havde flere store chancer til at få point.

– Samtidig holdt vi SønderjyskE fra chancer i 2. halvleg. Der var god læring at hente i denne kamp for drengene, og der var meget godt at tage med på trods af nogle dyre fejl, der kostede på resultatet. Vi holder et par dage fri, og så forsøger vi at lave en god præstation mod AGF søndag, siger Peter Ager Kristensen.

Kampen mod AGF spilles søndag kl. 13.00 på Søholt.

Kampen i tal:
U15 Liga, 14. runde, onsdag 12. maj kl. 18.00 på Søholt:
Silkeborg IF – SønderjyskE: 4-5 (2-5)
Mål for SIF: Christian Spørring, Bertram Binggeli (2), Malthe Boris.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen