12. maj 2021

U17: På trods af corona-karantæne blev det sejr

SIF’s U17-hold måtte undvære sine ældste spillere, der var i corona-karantæne. Alligevel blev det 2-1 sejr over SøndrejyskE. 

Et coronaramt U17-hold, der måtte undvære en flok spillere på grund af corona-karantæne efter et covid-19 tilfælde i deres skoleklasse, vandt onsdag aften 2-1 over SønderjyskE på JYSK park på mål af de indkaldte U15-spillere, Sebastian Biller Mikkelsen og Lasse Abildgaard.

Træner Casper Røjkjær stillede med et meget ungt U17 hold med ni første års u17-spillere og de to u15-spillere, Biller og Abildgaard.

– Vi vidste at vi skulle være dygtige med bolden, hvis vi skulle lykkedes, og det synes jeg virkelig vi var i 1. halvleg. Sebastian og Lasse lavede et par flotte mål, og vi spillede godt med flade pasninger langs kunstgræsset. Vi var lidt sårbare, når vi dummede os i opspillet, men ellers var vi godt afstemte og gav ikke meget væk, siger Casper Røjkjær.

Efter pausen løb de unge drenge lidt tør for energi, og spillet med bolden blev lidt mere sjusket.

– Jeg kunne godt gave ønsket mig lidt mere mod med bolden, men generelt stor ros for en flot indsats mod et sønderjyske hold, som var større og stærkere end os. Vi formåede at praktisere vores spillestil på en god måde. siger U17-træneren.

Næste opgave for Casper Røjkjærs mandskab er lørdag kl. 15.30, hvor AGF kommer på besøg på JYSK park.

Kampen i tal:
U17 Liga, 14. runde, onsdag 12. maj kl. 18.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Sønderjyske 2-1 (2-1)
Mål: 1-0 Sebastian Biller Mikkelsen (28.), 2-0 Lasse Abildgaard (31.), 2-1 Oliver Cafnik-Theill (44.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen