9. maj 2021

U13: Nederlag efter kamp på højt niveau

SIF’s U13-drenge løb ind i forårets første nederlag ude mod AGF efter en kamp, hvor holdet ellers især i 1. halvleg viste meget højt niveau. 

SIF’s U13-drenge måtte efter sejre i de to første forårskampe se sig slået af AGF lørdag formiddag på Fredensvang.

– Jeg ærgrer mig over et manglende fokus på defensiven i korte perioder, fordi jeg egentlig synes at drengene leverer på indsats og mindset. Vi formår at neutralisere deres fysiske overskud, og bringer kampen over på den måde vi vil spille den på. Det var vores modstander desværre bedre til i dag, så derfor er vi skuffede over nederlaget og ikke mindst at det blev så markant. Vi kan finde noget i alle facetter som skulle gøres bedre i dag, men drengene viser at kan tilpasse sig forholdene og jeg så mange af de rigtige ting i dag. AGF var bedre på dagen så tillykke med sejren til dem, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

Det var to gode hold, der gav hinanden kamp til stregen i en 1. halvleg på et meget højt niveau. SIF spillede god fodbold og forsøgte alle de rigtige ting, og selvom drengene ind i mellem var udfordret, var det godkendt, ifølge U13-træneren.

– Jeg synes, vi har nogle gode forsøg og står med en følelse af at vi skulle have scoret i åben spil i første halvleg. Det blev dog efter tre standarder at målene skulle findes før pausen.

I 2. halvleg kom SIF ud med et alt for offensivt mindset, og så gik for stærkt den anden vej. Drengene fik rettet op på det og sluttede kampen fornuftigt af, men nederlaget kunne ikke forhindres.

Næste opgave for U13-holdet er lørdag 22. maj med udekamp mod Herning Fremad.

Kampen i tal:
U13 Liga 1, 6. runde, lørdag 8. maj kl. 11.00 på Fredensvang:
AGF – Silkeborg IF 6-2 (2-1)
Målscorere for SIF: Andreas Midtgaard Fog og Mads Jørgensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen