6. maj 2021

Kent N.: Vi er jo ikke ubegavede…

Selv om Kent Nielsen ikke ville tale oprykning efter sejren over Esbjerg erkendte han, at SIF nu står i en gunstig situation. 

Med 10 points forspring til Esbjerg, en bedre målscore og fire kampe igen begynder det at dufte af superliga i Søhøjlandet. Den sang ville SIF-træner Kent Nielsen dog ikke synge med på efter 2-0 sejren torsdag aften.

– Jeg har lige stået inde i omklædningsrummet og sagt til spillerne, at det spørgsmål vil være det, alle snakker om. Det er jo ikke fordi vi som trænere og spillere er ubegavede, og vi kan sagtens se, at vi er i en gunstig situation, men det der fylder lige nu er, at vi har vundet 2-0 over en direkte konkurrent til oprykning. Alt det andet lader vi andre om at snakke om, sagde Kent Nielsen efter kampen.

Han var tilfreds med sit holds indsats, selv om det ikke blev en kamp med den spillemæssige løssluppenhed, som SIF ellers er i stand til at præstere.

– Det blev en kamp lidt a la den, vi spillede mod Viborg. Taktisk præget. Overordnet synes jeg, at vi havde styr på det. De har et par perioder i 1. halvleg, hvor de dominerer og også kommer frem til en chance, men vi har også gode perioder. Efter pausen kommer Esbjerg godt ud i de første fem minutter og har energi og sværmer omkring vores felt, men hurtigt får vi styr på det, og overtager kontrollen med kampen. Efter udvisningen og straffesparks-målet dominerer vi gradvist mere, og oppe med et mål og en mand i overtal er der ikke mange, der kan presse os, som vi spiller i øjeblikket. Vi blev bare bedre og bedre, som kampen skred frem, sagde Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen