6. april 2021

U15: Smal sejr i storm og snevejr

SIF’s U15 Liga-hold spillede ikke godt, men vandt. Det blev 1-0 sejr mandag i Lyngby. 

Det lykkedes SIF’s U15 Liga-hold at hente alle tre point med sig hjem fra Lyngby mandag eftermiddag via en smal sejr på 1-0.

– Det var ikke en særligt velspillet fodboldkamp, hvor sne og storm gjorde betingelserne svære. Vi havde udfordringer med at finde løsninger på bolden og sad for langt fra i duellerne. Alligevel skabte vi de største chancer, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

SIF burde have været foran ved pausen, og i 2. halvleg blev SIF-drengene bedre til at finde retvendte spillere i mellemrummet, men de manglede den sidste skarphed. Det var småt med chancer i kampen, hvor hvert hold havde en stor mulighed i 2. halvleg.

Med et kvarter igen afsluttede Rasmus Andersen fra distancen, og han kunne se bolden stryge i nettet. Den føring holdt kampen ud.

– Drengene viste gode evner i at forsvare, og det er en god egenskab at kunne vinde, når vi ikke helt rammer det niveau, vi gerne vil, konkluderer Peter Ager Kristensen.

Med sejren kom SIF fint ud af påskeprogrammet – 3-3 mod FC Nordsjælland ude i torsdags og altså smal sejr i Lyngby mandag. I det hele taget har SIF fået en fin genstart på Ligaen, idet det blev 5-1 over Randers i den første forårskamp. SIF ligger efter 15 kampe på 10. pladsen i ligaen med 12 point.

Næste opgave er lørdag, hvor Esbjerg kommer på besøg på Søholt. Kampen spilles på kunstgræsbanen kl. 13.00 (uden tilskuere).

Kampen i tal:
U15 Ligaen, 16. runde, mandag 5. april kl. 12.00 på Lyngby Stadions kunstgræsbane:
Lyngby – Silkeborg IF 0-1 (0-0)
Mål: 0-1 Rasmus Andersen (66.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen