29. marts 2021

SIF-reserver måtte se sig slået knebent af Vejle

To mål af Alexander Lind var ikke nok for SIF, der måtte se sig slået 2-3 i mandagens reserve-kamp på JYSK park af Vejle.

Overfor et stærkt Vejle-mandskab med en række superliga-navne på holdkortet lykkedes det lige akkurat ikke SIF’s reserver at hente udbytte mandag eftermiddag, hvor det endte med en 3-2 sejr til gæsterne. Sejrsmålet blev scoret fire minutter før tid efter at Alexander Lind to gange havde bragt SIF i spidsen – til 1-0 før pausen og 2-1 i 2. halvleg.

SIF var i dele af 1. halvleg og mod slutningen af kampen under hårdt pres mod et modent Vejle-mandskab, og selv om SIF leverede en god indsats, var Vejles sejr ok.

SIF kom bedst fra start og bragte sig allerede efter seks minutter foran 1-0. Alexander Lind modtog bolden udenfor feltet, mistede den til Mads Greve i Vejles centrale forsvar, erobrede den igen og trak sig fri til skud, så han kunne placere bolden fladt forbi Alexander Brunst i Vejle-målet.

Udligning
Vejle kom godt igen og overtog gradvist initiativet. Et godt opspil i SIF’s venstre side førte til udligning efter knapt 20 minutters spil. Tobias Mølgaard gled fri af SIF’s markeringer og serverede bolden for fødderne af en fri German Onugkha, der kunne tage et enkelt træk og udplacere Stan van Bladeren i SIF-målet.

Sebastian Jørgensen havde en god mulighed i det 26. minut, da han driblede sig fri i feltet, men måtte se Vejle-målmand Alexander Brunst parere til hjørnespark.

Vejle-dominans
I den anden ende bød Allan Sousa ind med et godt, tørt spark fra distancen, som Stan van Bladeren tog sig af. Det var godt en halv time henne. Også Diego Montiel bød ind med et skud-forsøg, hvor bolden strøg lige forbi, og fire minutter før pausen prellede en bold fra Lucas Jensen af på stolpen. Vejle fik dog ikke scoret yderligere i 1. halvleg, hvor SIF havde været under pres i flere faser. Alexander Lind sørgede dog for med et forsøg i sidenettet i halvlegens sidste minutter for chancemæssigt stadig at holde SIF inde i kampen.

Lind til 2-1 – og hurtig udligning
Der blev længere mellem tilbuddene i de sidste 45 minutter, der blev en lige affære. Indskiftede Hugo Ekitike havde et skudforsøg, der gik over mål midtvejs i halvlegen, og SIF’s første chance faldt efter 73 minutter og gav mål. Emil Holten tog bolden godt til sig ved baglinjen og spillede den skråt bagud til Alexander Lind. Den unge SIF-angriber så et hul i Vejle-panseret og sparkede bolden i nettet i det lange hjørne. To mål af Lind og SIF i føring.

SIF fik dog ikke lov at holde føringen særligt længe. Blot tre minutter senere udlignede saeid Ezatolahi for Vejle på et glimrende hovedstødsmål på et godt indlæg fra SIF’s venstreside.

Vejle pressede på til sidst for et sejrsmål, og det blev netop indskiftede Adama Fofana, der afgjorde kampen til gæsternes fordel. Han bankede bolden i nettet fra tæt hold.

Reserver, træningskamp, mandag 29. marts kl. 12.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Vejle Boldklub 2-3 (1-1)
Mål: 1-0 Alexander Lind (6.), 1-1 German Onughka (19.), 2-1 Alexander Lind (73.), 2-2 Saeid Ezatolahil (76.), 2-3 Adama Fofana (86.)
Advarsler: Emil Holten, SIF.
Silkeborg IF (4-3-2-1): Stan van Bladeren – Nicklas Røjkjær, Anders Sønderby, Alexander Busch, Milan Massop (46.: Jeppe Kilden Grøn) – Anders Dahl (77.: Jonathan Pank), Pelle Mattsson, Mads Kaalund – Sebastian Jørgensen (77.: Lasse Kaihøj), Wessam Abou Ali (46.: Emil Holten) – Alexander Lind.
Vejle Boldkub (4-4-2): Alexander Brunst – Tobias Mølgaard (46.: Kevin Yamga), Mads Greve, Denis Kolinger, Lukas Engel (73.: Ivan Repyakh) – Lucas Jensen, Jacob Schoop, Tobias Sommer (84.: Adama Fofana), Allan Sousa – German Onughka (58.: Saeid Ezatolahi), Diego Montiel (58.: Hugo Ekitike).