29. marts 2021

U17: Dårlig indledning skyld i nederlag

I den sidste test inden forårspremieren tabte SIF’s U17 Liga-hold 2-3 i Aalborg lørdag. 

Sidste træningskamp inden turneringsstart på torsdag i Brøndby endte med et nederlag for SIF’s U17 Liga-hold, der lørdag var en tur i Aalborg for at møde AaB. Kampen endte med hjemmesejr på 3-2 efter at SIF ovenpå en dårlig indledning var bagud 3-0.

Jeg synes, at der undervejs var meget godt indhold, men vi var bagud 3-0 inden vi havde set os om. Tre indlæg fra AaB’s højre side resulterede i mål, og det var manglende parathed og fokus i starten af kampen, der var skyld i målene. Derfra synes jeg egentlig, at vi tog over og var gode i vores pres og spil med bolden, siger U17-træner Casper Røjkjær.

I resten af kampen sad SIF på tingene og var dominerende, men drengene kunne ikke rigtig få proppet bolden i kassen før til sidst På trods af flere gode chancer manglede SIF’erne lige det sidste. AaB var farlige, når de var dygtige til at spille ud af vores pres.

– Drengene skal have ros for at komme stærkt tilbage efter en håbløs start. Den start vi forhåbentligt lært af, når vi spiller i Brøndby på torsdag. For der var mange gode ting at tage med videre, konkluderer Casper Røjkjær.

Kampen i tal:
U17, Træningskamp, lørdag 27. marts på AaB’s anlæg i Aalborg Øst:
AaB – Silkeborg IF 3-2 (3-0)
Målscorere for SIF: Marko Rasmussen og Malthe Wallin.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen