21. november 2020

Klynge: Vi er skuffede, men resultatet var vel fair nok

Anders Klynge scorede sit første mål i SIF-trøjen, men ærgrede sig over det sene Helsingør-mål til 3-3.

Selv om Anders Klynge åbnede sin målkonto i SIF var det ikke det, der først og fremmest fyldte hos ham efter lørdagens opgør på JYSK park mod Helsingør. Det sene mål til 3-3 ødelagde festen for SIF’erne.

– Vi rammer ikke vores topniveau. Der er mange dueller og der er mange mål, og kampen bølger frem og tilbage med chancer i begge ender. En kamp, der kan gå begge veje, så egentlig meget realistisk, at den ender 3-3, konstaterede han bagefter.

– Vi står rigtigt frustreret nu efter at de scorer dybt inde i overtiden direkte på hjørnespark. Det er vi rigtigt ærgerlige over, men set over hele kampen er det nok et fortjent resultat set på baggrund af chancerne i begge ender. Men foran dybt inde i overtiden er det jo aldrig sjovt, at de andre scorer direkte på et hjørnespark, lød det videre fra den tidligere OB-spiller, der også blev bedt om at sætte ord på sin scoring.

– Fedt endelig at putte den i kassen. Jeg håber der kommer mange flere. Det var godt set af Vallys, og en mod en overfor keeperen skal den jo bare sparkes i kassen. Jeg er glad for at have fået den første sparket ind, slog fynboen fast.

Se hele videointerviewet med Anders Klynge i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen