25. september 2020

Alves: Bliver specielt at møde “Handske”

For lidt over et år siden førte Michael Hansen Silkeborg IF tilbage i Superligaen. Nu står “Handske” på sidelinjen hos søndagens modstander fra Fredericia.

Silkeborg IF møder i weekenden FC Fredericia i fjerde spillerunde af 1. division. Begge hold er kommet fint fra start med seks point for de første tre opgør. Kampen bliver et gensyn med en gammel kending. For få uger siden overtog Michael Hansen cheftrænerposten i FC Fredericia, efter han havde været ansat i SIF i de sidste to år – først som cheftræner for førsteholdet og siden hen som Head of Coaching i det efterfølgende år.

“Handske”, som han bliver kaldt i klubben, førte SIF tilbage i Superligaen i 2018/19-sæsonen. Her gav han i løbet af sæsonen debut til Frederik Alves Ibsen, som med enkelte afbræk har spillet fast i midterforsvaret siden.

– Det bliver lidt specielt. Han kender jo en del af os spillere godt. Og så er han en god taktiker, så mon ikke han prøver at fuske noget frem, lyder det med et smil fra forsvarsspilleren, som nåede at spille 18 kampe under Michael Hansen.

SIF kommer til kampen med to friske sejre i bagagen. Noget som har kunne mærkes på selvtilliden i truppen, som ellers tog et dyk efter premierenederlaget til FC Helsingør.

– Det har været rigtig vigtigt. Nu er vi fyldt med selvtillid, og det skal vi ud og vise på søndag. Det er os, som skal have bolden, og vi skal dominere. Vi skal sætte spillet og derfra skal de ikke have et ben til jorden, fortæller Frederik Alves, som ser forbedringer i det defensive arbejde.

– Det er gået bedre, meget bedre. Vi er mere på forkant med ting. Det gælder blandt andet restforsvar, når vi har bolden. Og så vinder vi nogle flere dueller, end vi gjorde i Helsingør-kampen, fortæller Alves, som i kampen mod Esbjerg blev kåret til banens bedste.

SIF møder FC Fredericia på søndag på Monjasa Park. Kampen fløjtes i gang kl. 14.00, og kan ses på Viaplay.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 05.05. kl. 16.00
Scroll til toppen