8. maj 2019

Michael H.: Vi skal udnytte et godt udgangspunkt

Michael H.: Vi skal udnytte et godt udgangspunkt

SIF-træner Michael Hansen forudser en tæt kamp på JYSK park i aften, selv om Thisted FC ligger under stregen.

SIF-træner Michael Hansen har arbejdet med fuld fokus og koncentration sammen med spillerne op til aftenens kamp mod Thisted på JYSK park. Selv om thy-boerne kæmper for at nå over nedrykningsstregen og således er sidst inden opgøret, advarer Hansen i sit indlæg i kampfolderen GO KAMP mod at tage sejren for givet. Læs HANSENS HOLDEPUNKTER her, inden du g¨r på JYSK park:

– Efter sejren i Fredericia i fredags har vi skaffet os et godt udgangspunkt inden vi går ind til de sidste fire kampe. Vi fører rækken og kan selv afgøre vores skæbne.

– Et godt udgangspunkt er imidlertid ikke noget værd, hvis det ikke bliver udnyttet. Der er stadig 12 point at spille om, og i en historisk tæt NordicBet Liga kan halvdelen af holdene stadig nå i top tre, der giver mulighed for oprykning.

– Efter sejren over Fredericia glædede vi os resten af fredagen, men allerede da spillerne mødte ind lørdag morgen, var fokus rettet mod næste opgave: Dagens kamp mod Thisted.

– Thisted tabte i søndags 0-1 til Nykøbing FC på et sent mål, og dermed kæmper thyboerne med alt, hvad de har for at komme over stregen. I kampene forinden vandt de over Lyngby og Helsingør – to modstandere, som vi som bekendt har haft bøvl med her i foråret. Derfor tager vi intet for givet. Kun gennem fuld fokus og koncentration kan vi udnytte udgangspunktet.

Kom tidligt – der sker en masse inden kampen. Læs mere her. 

Køb billet til kampen her – husk, du sparer 20 kr. ved at købe den online.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen