6. oktober 2017

Flot talentkamp endte med SIF-sejr

SIF’s yngste U17-spillere og to af klubbens U15-talenter vandt torsdag på JYSK park en U16-testkamp med 2-0 over Randers.

– En ungdomskamp, når den er bedst. Masser af tempo, erobringsspil og afslutninger.

Sådan opsummerer SIF’s U17-træner Jesper Mikkelsen torsdagens U16 testkamp på JYSK park mellem SIF og Randers. SIF vandt kampen 2-0 efter et mål i hver halvleg.

Frederik Carstensen scorede til 1-0 midt i 1. halvleg. Alexander Lind blev spillet i dybden af Thomas Rose, og han serverede flot bolden for Frederik Carstensen midt for mål. 2-0 målet faldt efter 55 minutter, da den nyudtagne U16-landsholdsspiller Anders Dahl (billedet) chippede bolden i nettet efter tre mod to situation.

– Vi lykkedes fint med at presse højt, og det gjorde, at vi tidligt kom i afslutningsspil. Vi har her at gøre med en gruppe af spillere (årgang 2002), der har et rigtigt højt offensivt niveau – især i omstillingsspillet. Det fik de vist gang på gang i kampen mod Randers, siger Jesper Mikkelsen om kampen.

Samtidig påpeger han, at der stadig er plads til forbedringer i opbygningsspillet og i balancen mellem at presse og forsvare. Alt i alt blev det en kamp med mange chancer, der sagtens kunne være endt med 6-2 i stedet for 2-0.

SIF havde de to U15-spillere, Jeppe Kilden Grøn og Eskild Dall, med, og de gik begge fint med i spillet, da de blev skiftet ind.