8. september 2021

8600 på JYSK park

Næste hjemmekamp i Superligaen er det store lokalbrag mod AGF – og både tilskuerbarometeret og ambitionen på Søholt er klar: Vi vil have 8600 på Jysk Park mandag den 20. september!

Corona-restriktionerne er væk, der er lokalbrag mod AGF – og det kommer til at summe af fodbold i hele byen, når næste hjemmekamp i Superligaen skal spilles på JYSK park mandag den 20. september klokken 19.00.

Det gode, gamle tilskuerbarometer bliver fundet frem, så det er muligt at følge udviklingen i billetsalget – og ambitionerne i forhold til tilskuertallet er store i SIFs kontorer på JYSK park.

– Vi forventer en sand festdag på JYSK park, hvor vi endelig igen kan invitere til topfodbold uden corona-restriktioner. At det så falder sammen med en af de allermest imødesete hjemmekampe i sæsonen, gør kun det hele endnu sjovere, og vi har sat en høj ambition for tilstrømningen på dagen. Vi vil simpelthen prøve at se, om ikke vi kan passere det smukke tilskuertal 8600. Vi har også fundet det gode, gamle tilskuerbarometer frem, så det er muligt at følge med i billetsalget – og jeg vil gerne opfordre alle til at invitere venner, familien, naboerne eller kollegaerne med til en forhåbentligt rigtig stor aften på JYSK park, siger adm. direktør Kent Madsen.

Der forventes altså rigtig mange tilskuere på dagen, så det anbefales at sikre sig en billet hurtigst muligt.
Billetsalget til kampen er åbent og kan findes på billet.silkeborgif.com

Fanzonen bliver åben på dagen og vil byde på masser af gode sager – mere information følger. Det samme gælder i forhold til parkeringsmuligheder mv. Der vil blive tryk på parkeringspladserne, og man opfordres derfor så vidt muligt til at ankomme på gåben eller cykel.

Fun facts: Lokalrivalerne fra AGF er lidt af en yndlingsmodstander for Silkeborg IF – de to klubber har mødt hinanden i 67 Superliga-kampe gennem årene, og her har SIF taget sejren i de 34, mens 16 er endt uafgjort og blot 17 med en AGF-sejr. Ser man udelukkende på Superliga-kampe spillet i Silkeborg, hedder statistikken 21 SIF-sejre ud af 36 kampe samt ni uafgjorte og 6 sejre til AGF. Seneste møder mellem de to klubber var i Superliga-sæsonen 2019/20, hvor SIF vandt med 4-3 i Århus og 2-1 hjemme.

OBS: Synligt tilhørsforhold til det gæstende hold i alle andre afsnit end E1 og E2 gennem adfærd og påklædning kan medføre bortvisning. Vær derfor opmærksom på, at det kun er tilladt at være iført merchandise fra udeholdet (trøjer, halstørklæder mv.) i afsnit E1 og E2. Hvis man har billet til et andet afsnit og er iført merchandise fra udeholdet, vil man blive afvist ved døren, og billetten vil ikke blive refunderet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen