20. januar 2021

Kent N.: Vi manglede rytme

SIF-træner Kent Nielsen var ikke helt utilfreds med tingene i 1. halvleg af onsdagens testkamp mod SønderjyskE, men ærgrede sig over mange fejl efter pausen.

En 1. halvleg, der var lige og chancefattig tilsat en 2. halvleg, hvor der blev scoret mange mål – og blev lavet mange fejl.

Sådan analyserede cheftræner Kent Nielsen tingene efter onsdagens test-nederlag til SønderjyskE på 3-5 i det, der var årets første træningskamp for SIF.

– 1. halvleg var lige, og vi kommer i gunstige situationer, men får det ikke gjort færdigt. Så alt i alt synes jeg ikke, at 1. halvleg var helt skæv. Det var et tæt opgør, og det var jævnbyrdigt. Vi har hver især vores perioder uden at nogen af holdene var vanvittigt farlige. 2. halvleg blev præget af fejl, og det førte til mange mål. Det er sådan en dag, hvor man siger, Argh, vi kommer på 2-2, så er det unødvendigt at vi taber. Men der var nogle personlige fejl og dårlige beslutninger. Det var irriterende, for det var unødvendigt, lød det fra SIF-træneren.

– Forskellen på de to hold var vel, at det var deres tredje kamp og vores første. Jeg synes vi manglede noget rytme, i særdeleshed i 2. halvleg, tilføjede han.

Han blev også bedt om at forholde sig til det faktum, at der blev scoret fem mål imod SIF-holdet.

– Fem mål er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende at få imod sig, men jeg tror heller ikke at SønderjyskE er tilfredse med, at de indkasserede tre mod et 1. divisionshold. Det gælder om også at vinde træningskampe, men for at vinde er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Og man skal når man er oppe imod et hold, der er bedre end én selv, ikke lave den slags spillemæssige fejl, vi begik i dag, svarede han.

– Men i bund og grund handler det om, at vi nu er i gang med at få indarbejdet spille-rytmen. Blandt andet var vi tæt på at få sat Stefan Teitur i scene et par gange i de dybe løb, men hvor han træder i bolden i situationer, hvor han ellers er spillet fri, så vi så nogle ting, men kunne også godt have ønsket os lidt bedre rytme i nogle situationer.

– Vi er i gang, men ærgerlige over at vi taber, konkluderede Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen