24. august 2020

U17: Tredje sejr på stribe

U17: Tredje sejr på stribe

SIF¨’s U17-drenge vandt lørdag 2-1 over Vejle på JYSK park på et sent mål af Asbjørn Bøndergaard.

SIF topper U17 Ligaen efter den tredje sejr på stribe i lige så mange kampe. Lørdag blev det 2-1 på JYSK park i en kamp, hvor SIF måtte kæmpe med tingene i den første halvdel af kampen, men kom godt igen efter pausen og scorede sejrsmålet i overtiden ved Asbjørn Bøndergaard, der dermed er oppe på syv scoringer i tre kampe.

– Det var fuldt fortjent, at Asbjørn Bøndergaard til slut kunne score til 2-1 på oplæg fra Noah Sonne Kargo. Jeg synes, at vores defensiv var fornuftig, og drengene skal have stor ros for at komme stærkt tilbage efter en svær 1. halvleg . Det er flot at vi nu har vundet tre kampe og leveret gode præstationer, siger U17-træner Nicklas Røjkjær.

I 1. Halvleg spillede SIF på et for lavt niveau, sjuskede i boldomgangen og spillede generelt for langsomt og idéforladt.

– Jeg savnede energi i holdet, siger Røjkjær.

På den baggrund var det fortjent, at Vejle fik scoret efter en af mange standardsituationer og kunne gå til pause foran 1-0.

SIF’erne fik dog ændret udtrykket i 2. halvleg og pressede Vejle helt i bund det meste af tiden.  Udligningen faldt 10 min inde i halvegen, og SIF fortsatte dominansen. Alt foregik på Vejles halvdel og SIF havde mange tilnærmelser til en føring, men den sidste kvalitet i den afgørende dribling og aflevering manglede.

– Vi kunne med lidt mere snilde have spillet chancerne endnu større. Vi kan meget individuelt, men vi skal huske at bruge hinanden, lyder det fra U17 træneren.

U17-drengene går nu på en mindre pause. Næste opgave er lørdag 12. september kl. 15.30 på udebane mod FC Nordsjælland.

Kampen i tal:
U17 Ligaen, 3. runde, lørdag 22. august kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Vejle Boldklub 2-1 (0-1)
Mål: 0-1 Theis Eskildsen (16.), 1-1 Magnus Max (56.), 2-1 Asbjørn Bøndergaard (91.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen