2. september 2019

U13: Hård dag i Herning

U13: Hård dag i Herning

SIF’s U13 drenge tabte 1-8 lørdag til Herning Fremad. Søndag vandt den anden halvdel af U13-drengene 6-2 i Hinnerup.

SIF’s yngste talenter løb ind i et nederlag af de store, da holdet lørdag var på besøg i Herning. Herning Fremad vandt hjemme på eget kunstgræs med 8-1.

– Det var en U13 kamp på det jævne med masser af omstillinger, og et lidt nervøst SIF hold, som havde for meget respekt for modstanderen. Vi havde svært ved at spille vores 6’er retvendt, og lykkedes ofte med direkte bold til 9’eren, siger SIF’s U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF-træneren efterlyste lidt mere mod til at spille boldene ind centralt, for når det lykkedes, så SIF-drengene gode ud og fik flyttet spillet godt op på Hernings banehalvdel.

SIF scorede et enkelt fint mål, men havde ellers ikke mange chancer.

I de sidste 10 minutter gik Herning over til at spille mand-mand, og her manglede SIF-drengene mod og evner, hvilket kostede 4 mål imod.

– Drengene viser en nogenlunde forståelse for stilen, men jeg savner mod og tilstedeværelse, siger Nicolai Bækgaard, der fremhæver Lucas Valentin Vohnsen som bedste SIF’er.

Søndag vandt den anden halvdel af SIF’s U13-drenge 6-2 ude over Hinnerup i U13 Liga 1B. Målscorere: Oliver Meyer Jørgensen (3), Sylvester Mansachs Larsen (2) og Bertram Sørensen. Bedste SIF’er: Jakob Stage.

Kampen i tal:
U13 Liga 1A, lørdag 31. august kl. 10.00 på Herning Fremads kunstgræsbane:
Herning Fremad – Silkeborg IF 8-1 (3-0)
Mål for SIF: Lukas Emil Bastrup

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen