23. december 2018

23. december: Sportschefen har ordet

23. december: Sportschefen har ordet

2018 har budt på store omvæltninger for både SIF og Jesper Stüker. Her fortæller sportschefen bl.a. om store ændringer for A-truppen i hverdagen.

For SIF og Jesper Stüker har 2019 været et begivenhedsrigt år. Pokalfinale, nedrykning og en trænerfyring, der gav afsæt til store hverdagsforandringer for A-truppen, har været nogle af historierne i Jesper Stükers dagbog. I forbindelse med fyringen af Peter Sørensen først på sæsonen rykkede Stüker tilbage i rollen som sportschef, og i dagens kalenderlåge fortæller han om det begivenhedsrige år.

Om de forandringer, der er sket med Michael Hansen tiltræden som cheftræner og Stükers genudnævnelse som sportschef siger han:

– Michael er en træner, der er enormt åben overfor nye tiltag. Det har været godt for os i den proces, vi har været inde i. Nu siger jeg proces, og det er et farligt ord at bruge i fodboldklubber. Men som jeg ser det, har vi i efteråret lavet store omvæltninger med nye procedurer for, hvad det vil sige at være en del af SIF’s A-trup. Det gælder både stab i forhold til hvordan vi samarbejder og har ansvarsområder, men også i forhold til spillerne. Hvis man gerne vil være en del af Silkeborg IF som satser massivt på udvikling af egne spillere samtidig med at vi laver gode resultater, er det vigtigt, at hver enkelt spiller bliver skarp på og bruger tid på, hvordan han bedst muligt udfylder sit eget råderum og gør både sig selv de andre gode.

– Det er lige fra videoevaluering og kommunikation og teori og praksis. Hvordan gør vi hinanden bedre? Vi laver udviklingsplaner og fokuspunkter for hver enkelt spiller, så tingene sættes i system i forhold til det, vi fokuserer på i den enkelte uge. På den måde sikrer vi os, at vi får gjort alle spillere bedre. Det har været rigtig fint at få etableret.

I dagens kalenderlåge fortæller han også om signingen af Ronnie Schwartz, om forlængelserne med og udsigterne for en ny generation af SIF-talenter – Mads Emil Madsen, Magnus Mattsson og Jeppe Okkels, bl.a. – om vinterpausens muligheder og om forventningerne til januars transfervindue.

Åbn dagens kalenderlåge ved at klikke på videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 04.03. kl. 19.00
Scroll til toppen