11. november 2022

22 SIFere udtaget til Lyngby-kampen

Årets sidste Superliga-kamp står for døren, og der er i første omgang udtaget 22 SIFere til opgaven. Tobias Salquist er klar igen.

3F Superligaen, 17. spillerunde – lørdag den 11. november klokken 16.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Lyngby BK
Køb billet til kampen her
Husk fanzone og afterparty!

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til årets sidste kamp, hvor han håber og tror, at SIF kan sætte et fantastisk punktum for et vanvittigt 2022.

– Vi håber og tror på, at vi har så meget overskud, at vi som hold og trup kan sætte et fantastisk punktum for et vanvittigt 2022, som rent fodboldmæssigt har budt på så meget. Og vi vil selvfølgelig gerne have det sidste med. Lyngby har haft mange tætte kampe, hvor de har været uheldige med, at tingene ikke er faldet ud deres vej. De har nogle spændende spillere, de er ikke et hold, der har ”givet op”, og de har en fin struktur og også fin energi i holdet. Jeg tror på, at det kan blive en tempofyldt og målrig kamp, siger cheftræner Kent Nielsen blandt andet i et optaktsinterview. Se det hele her.

Cheftræneren har efter fredagens formiddagstræning i første omgang udtaget 22 spillere til opgaven, hvoraf to vil blive sorteret fra inden kampen. Både Mark Brink og Mads Kaalund er ude med lårskader, mens Gustav Dahl er indisponibel med hovedskade og Niclas Holm Pedersen med rygproblemer.

Truppen til kampen:

Nicolai Larsen
Oscar Hedvall
Alexander Busch
Joel Felix
Tobias Salquist
André Calisir
Oliver Sonne
Robin Østrøm
Lukas Engel
Lukas Klitten
Pelle Mattsson
Stefán Teitur Thórdarson
Andreas Oggesen
Anders Klynge
Robert Gojani
Kasper Kusk
Sebastian Jørgensen
Anders Dahl
Tonni Adamsen
Nicklas Helenius
Alexander Lind
Søren Tengstedt

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen