22. juli 2023

20 mand klar til sæsonpremieren

Kent Nielsen har udtaget truppen til sæsonpremieren mod Brøndby IF, hvor fire folk kan få SIF-debut.

3F Superligaen, 1. runde – søndag den 23. juli 2023 klokken 18.00 på JYSK park
Silkeborg IF – Brøndby IF

En ny sæson i 3F Superligaen skal sparkes i gang, og det bliver et brag af en åbning, når Brøndby IF gæster Danmarks smukkeste fodboldstadion.

Fanzonen åbner allerede klokken 16.00 med livemusik og kolde sommerferiefadøl, så skynd dig at få fingre i billetten nu https://billet.silkeborgif.com/

Husk halstørklædet til Silkeborgvalsen, og hvis du ikke allerede er den stolte ejer af den ny SIF-trøje, så er SIF Shoppen fyldt op!

Drengene har brug for støtten til at få sparket sæsonen godt i gang – og Stoltheden har ligeledes brug for alle fansenes hjælp til et nyt fan-initiativ på JYSK park!

Inden for kridtstregerne bliver det spændende gensyn med Brøndby IF, som SIF slog 2-0 i det seneste opgør i Søhøjlandet.

Meget vand er dog løbet gennem Gudenåen siden da, og Kent Nielsen har stor respekt for søndagens modstander, der har en voldsom styrke i truppen. Hør meget mere i Kent Nielsens optaktsinterview her.

Efter lørdagens formiddagstræning har Kent Nielsen udtaget 20 spillere til sæsonpremieren, hvor Fredrik Carlsen, Andreas Pyndt, Callum McCowatt og Jacob Pryts alle kan få debut.

Truppen mod Brøndby:

Nicolai Larsen
Jacob Pryts
Alexander Busch
Robin Østrøm
Tobias Salquist
Lukas Engel
Oliver Sonne
Anders Dahl
Andreas Pyndt
Callum McCowatt
Mark Brink
Pelle Mattsson
Anders Klynge
Kasper Kusk
Fredrik Carlsen
Frederik Carstensen
Søren Tengstedt
Alexander Lind
Tonni Adamsen
Oskar Boesen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen