2. december 2018

2. december: Målet, der forsvandt

2. december: Målet, der forsvandt

Jeppe Gertsen scorede karrierens første førsteholdsmål en mørk oktober-aften i Gentofte. Men målet blev siden slettet i annalerne.

Det lignede en lykkelig afslutning på en dramatisk og lang aften i Gentofte, da Jeppe Gertsen steg til vejrs og headede bolden i nettet til 3-3 i sidste minut af den forlængede spilletid i pokalkampen mod Hellerup 11. oktober 2017. For med sin scoring, der var karrierens første på SIF’s bedste hold, sikrede Gertsen straffesparks-konkurrence, som SIF vandt og dermed skaffede sig videre til 4. runde i DBU Pokalen.

Men ak, straffesparkskonkurrencen blev afviklet efter forkerte regler. Kampens dommer valgte et nyt format, der endnu ikke var introduceret i Danmark, Hellerup nedlagde protest, som de fik medhold i, og kampen måtte spilles om. Dermed var den aktuelle kamp slettet i historiebøgerne.

Det var Jeppe Gertsen ærlig talt ret ked af.

I dagens kalenderlåge kan du se et videoindslag fra Jeppe Gertsen reaktion, dengang det stod klart at kampens resultat var blevet erklæret ugyldigt.

Jeppe Gertsen tog i øvrigt grusom revanche ved bl.a. at score et flot saksesparks-mål i kvartfinalen mod Randers. Og som bekendt endte pokalhistorien lykkeligt, for SIF vandt omkampen mod Hellerup og gik hele vejen til finalen i Parken mod Brøndby.

Åbn dagens låge ved at klikke på video-ikonet øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 03.12. kl. 14.00
Scroll til toppen