2. december 2018

2. december: Målet, der forsvandt

2. december: Målet, der forsvandt

Jeppe Gertsen scorede karrierens første førsteholdsmål en mørk oktober-aften i Gentofte. Men målet blev siden slettet i annalerne.

Det lignede en lykkelig afslutning på en dramatisk og lang aften i Gentofte, da Jeppe Gertsen steg til vejrs og headede bolden i nettet til 3-3 i sidste minut af den forlængede spilletid i pokalkampen mod Hellerup 11. oktober 2017. For med sin scoring, der var karrierens første på SIF’s bedste hold, sikrede Gertsen straffesparks-konkurrence, som SIF vandt og dermed skaffede sig videre til 4. runde i DBU Pokalen.

Men ak, straffesparkskonkurrencen blev afviklet efter forkerte regler. Kampens dommer valgte et nyt format, der endnu ikke var introduceret i Danmark, Hellerup nedlagde protest, som de fik medhold i, og kampen måtte spilles om. Dermed var den aktuelle kamp slettet i historiebøgerne.

Det var Jeppe Gertsen ærlig talt ret ked af.

I dagens kalenderlåge kan du se et videoindslag fra Jeppe Gertsen reaktion, dengang det stod klart at kampens resultat var blevet erklæret ugyldigt.

Jeppe Gertsen tog i øvrigt grusom revanche ved bl.a. at score et flot saksesparks-mål i kvartfinalen mod Randers. Og som bekendt endte pokalhistorien lykkeligt, for SIF vandt omkampen mod Hellerup og gik hele vejen til finalen i Parken mod Brøndby.

Åbn dagens låge ved at klikke på video-ikonet øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen