8. marts 2022

1-1 mod AGF i reserveholdskampen

Stefán Teitur Thórdarson udlignede til slutresultatet 1-1 for Silkeborg IF i tirsdagens reserveholdskamp mod AGF.

SIFs reserver tog tirsdag eftermiddag kl. 14.00 imod AGF i en reserveholdskamp, hvor truppen sædvanen tro bestod af spillere, der kun fik lidt eller slet ingen spilletid i kampen mod Brøndby søndag samt spillere fra U19-holdet.

Assistenttræner Peder Knudsen, der står i spidsen for reserveholdet, havde valgt en startopstilling med Stan van Bladeren på målet bag et forsvar med Oliver Sonne, Alexander Busch, Pelle Mattsson og Nicklas Røjkjær. På midten huserede Robert Gojani, Stefán Teitur Thórdarson og Mads Kaalund, mens offensiven blev udgjort af Niclas Holm Pedersen, Anders Dahl og Søren Tengstedt.

SIF lagde fornemt ud og bød sig til flere gange i kampens indledning. Først var Søren Tengstedt tæt på med et tørt hug i det 13. minut, og kort efter måtte Nicklas Røjkjær se et knaldhårdt skud stryge lige forbi. Søren Tengstedt nærmede sig igen målet i det 26. minut, da et fint Oliver Sonne-indlæg blev mødt af Tengstedts pande, men hovedstødet røg lige over.

1-0 til gæsterne
AGF havde ikke meget at byde på, men i det 29. minut fik århusianerne tilkæmpet sig et noget tvivlsomt straffespark, da Stan van Bladeren gik i duel med en AGFer efter fremlægning. Frederik Ihler eksekverede sikkert til 1-0.

Tre minutter senere kom AGF igen tæt på, da Stan van Bladeren på fin vis pillede en friløber – kampen var nu blevet mere lige efter indledningen med rød dominans. Spillet bølgede herefter frem og tilbage, men ikke flere chancer inden pausen.

Teitur på tavlen
Oliver Sonne og Mads Kaalund blev skiftet ud i pausen og erstattet af Jeppe Kilden Grøn og Oscar Fuglsang, og anden halvleg var ikke andet end fem minutter gammel, før SIF fik udlignet. Fint spil fra Niclas Holm Pedersen i venstresiden endte inde i feltet, hvor Stefán Teitur Thórdarson stod klar og gjorde det til 1-1 på JYSK park.

Ti minutter senere var Søren Tengstedt igen-igen tæt på, da han snurrede rundt i feltet og trykkede af, men AGF-keeperen reddede til hjørne. Og kort efter blev han snydt af samme keeper, der tilsyneladende fældede ham i feltet, men dommeren vinkede afværgende til store protester fra SIFerne.

Emil Thyregod afløse herefter Robert Gojani, og det betød, at Pelle Mattsson strøg op på 6’er positionen, mens Thyregod fandt plads ved siden af Alexander Busch i det centrale forsvar.

Stort SIF-pres
SIF pressede mere på i denne fase og kom også frem til flere muligheder. Jeppe Kilden Grøn trykkede flot af fra kanten af feltet uden held, og i det 70. minut led Niclas Holm Pedersen samme skæbne.

Peder Knudsen foretog herefter sine sidste to udskiftninger, da Søren Tengstedt og Niclas Holm Pedersen forlod banen til fordel for Asbjørn Bøndergaard og Nicklas Mehl.

Tempoet dalede for begge hold mod slutningen, og spillet blev mere løst. Nicklas Røjkjær fik dog alligevel en kæmpe chance for at score sejrsmålet i det 85. minut, da AGFs keeper fumlede gevaldigt med et Stefán Teitur Thórdarson-indlæg, og Røjkjær stod helt blank fire-fem meter foran målet – men overplacerede sit skud.

Mere blev det ikke til, og dermed endte tirsdagens reserveholdskamp med 1-1.

Næste reserveholdskamp er hjemme på JYSK park mod Randers FC næste mandag.