24. januar 2020

Zenit ude – Sogndal inde

Zenit ude – Sogndal inde

SIF har fået ny træningsmodstander i den sidste kamp på træningslejren i Spanien. Russiske Zenit er skiftet ud med norske Sogndal.

SIF’s nye nordmand, Vegard Moberg, får lejlighed til at hilse på landsmænd, når SIF møder Sogndal på klubbens træningslejr i Spanien.

SIF skal alligevel ikke møde det russiske storhold Zenit Skt. Petersborg på klubbens træningslejr i Spanien i næste uge. Russerne har meddelt SIF, at de har ændret planer, og det betyder, at SIF har gjort det samme. I stedet for FC Zenit møder Kent Nielsens mandskab den norske klub Sogndal i den sidste træningskamp på træningslejren.

Sogndal har i de seneste to sæsoner spillet i den næstbedste norske række, OBOS Ligaen, efter nedrykning fra Eliteserien i 2017. I sidste sæson sluttede klubben fra det sydvestlige Norge på 6. pladsen i OBOS Ligaen, og SIF må forvente en noget mildere matchning, end FC Zenit ville have været.

Kampen spilles på træningsanlægget La Manga, der ejes af det norske fodboldforbund og derfor benyttes til vintertræningslejr af en række norske klubber og de norske landshold. Kampen spilles søndag 2. februar kl. 15.00. Kampen mod østrigske LASK Linz spilles onsdag kl. 15.00:

De to træningskampe spilles således:

Onsdag 29. januar kl. 15.00 på La Finca: SIF – LASK Linz
Søndag 2. februar kl. 15.00 på La Manga: Sogndal – SIF

Mandag morgen rejser SIF-truppen til Spanien og slår træningslejren op i San Pedro di Pinatar ved Murcia i det sydøstlige hjørne af den iberiske halvø.

I dag kl. 13.00 spiller SIF årets første træningskamp. Det er mod naboerne fra vest, FC Midtjylland, på JYSK park kl. 13.00. Der er gratis adgang og fribillet til SIF-AaB til de 100 første.

Er du forhindret kan kampen streames via dette link.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen