23. maj 2018

Vind VIP-billetter til SIF-Esbjerg

Vind VIP-billetter til SIF-Esbjerg

Spil for mindst 50 kr. på Bet25 og få to almindelige billetter til nedrykningsdramaet mellem SIF – Esbjerg. Derudover deltager du automatisk i lodtrækningen om VIP-billetter.

Silkeborg IF har overstået det første indgreb i operation overlevelse, og torsdag aften er det så blevet tid til at sætte SIF-kniven ind igen. Det sker, når 1. divisionsmandskabet fra Esbjerg fB gæster JYSK Park i den første af to playoff-kampe.

Hvis du heller ikke vil gå glip af det nervepirrende nedrykningsdrama, giver Silkeborg IF’s officielle bettingpartner, Bet25, dig lige nu muligheden for at få to billetter til kampen for en flad 50’er.

Alt du skal gøre er at spille minimum 50 kr. på Bet25.dk inden onsdag d. 23/05 kl. 23.59, og så får du to almindelige billetter til torsdagens opgør mellem SIF–Esbjerg. Derudover deltager du automatisk i lodtrækningen om to VIP-billetter til samme kamp.

– Som stolt bettingpartner i Silkeborg IF vil vi gerne hjælpe med at give den størst mulige opbakning til byens hold, så der forhåbentlig også kan blive spillet Superliga-fodbold på JYSK Park i næste sæson. Derfor håber vi, at mange SIF-fans vil benytte sig af tilbuddet, så vi kan få skabt en unik kulisse i sæsonens sidste hjemmekamp, siger den tidligere SIF-anfører, Frank Hansen, der til daglig er CRM-manager hos Bet25.

I skrivende stund får du odds 2,15 på en sejr til Peter Sørensens tropper i torsdagens gyser mod Esbjerg fB.

TILMELD DIG KAMPAGNEN HER

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen