5. april 2023

“Vi skal forhindre pokaloverraskelsen”

Kent Nielsen vil stille et stærkt hold mod Sønderjyske for at forhindre en pokaloverraskelse

Silkeborg IF har et glimrende udgangspunkt for at spille sig i pokalsemifinalen, når Sønderjyske torsdag eftermiddag gæster JYSK park.

Søhøjlandets Helte har en 2-0-føring med fra første opgør i Haderslev, hvilket naturligvis gør Kent Nielsens mandskab til favoritter til at nå blandt turneringens sidste fire hold.

– Det er en gunstig situation, men arbejdet er slet ikke gjort færdigt, siger SIF’s cheftræner og uddyber.

– Jeg har en klar forventning om, at Sønderjyske kommer med stor tro på videre avancement. De har lige fået en flot sejr over Vejle og har vind i sejlene. Derudover så var første opgør i Haderslev en lige affære. Særligt i 1. halvleg, hvor de også havde muligheder for at komme på tavlen.

– Det er et godt hold, vi skal op imod, og der er sket større overraskelser i fodbold, og vi skal gå på banen for at forhindre en pokaloverraskelse, siger Kent Nielsen.

Uden at afsløre statshemmeligheder, så pointerer SIF-chefen, at han kommer til at sætte et slagkraftigt hold på banen i pokalturneringen.

– Vores trup er bygget til at spille tre kampe på en uge, så vi kommer stærkt ud. Vi har ikke brugt mange sekunder på at tale om, hvem vi evt. kan spare. Vi tager opgaver meget alvorligt, og vi vil gøre alt for at nå næste runde i en fed turnering, siger Kent Nielsen.

Billetter kan som vanligt sikres her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg !

Husk, at der er fanzone fra kl. 15.00 med masser af aktiviteter.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen