4. november 2018

“Vi skal blive bedre til det, vi er gode til”

“Vi skal blive bedre til det, vi er gode til”

SIF-træner Michael Hansen kunne ikke lade være med at ærgre sig over 1-1 i Helsingør.

SIF-træner Michael Hansen kunne ikke lade være med at ærgre sig en lille smule over det uafgjorte resultat i Helsingør søndag eftermiddag. Især fordi SIF’erne skabte et godt udgangspunkt for sig selv med Svenn Crones scoring til 1-0 i 1. halvlegs overtid.

– Vi fører og er på vej ind i de sidste 10 minutter med føringen i behold. På den baggrund er det lidt ærgerligt. Men grundlæggende skal vi have stor respekt for Helsingør. Hele ugen har jeg haft fornemmelsen af, at det ville blive en tæt kamp, og det blev det. Men vi har mulighederne for at vinde. Ronnie (Schwartz) har en stor chance til at gøre det til 2-0, men så vælger Matheus Leiria at smække bolden op i krydset, analyserede Michael Hansen bagefter.

Han erkendte, at SIF havde det svært i lange perioder af 2. halvleg. Helsingør kom ud med masser af energi og fik presset SIF tilbage i eget felt.

– Vi har 20-25 minutter, hvor Helsingør upresset lægger boldene op i vores bagkæde, og i den periode er vi heller ikke selv gode med bolden. Vi føler egentlig, at vi har en god pause og får talt om tingene, men alligevel går vi ud og giver fire bolde væk indenfor de første minutter. Men alt i alt viser vi også mange gode ting med bolden, Mads Emil Madsen er god, når det ikke bliver for småt, og Vendelbo laver mange gode fremadrettede afleveringer. Så vi skal blot blive ved med at have fokus på det, vi er gode til, og så bare blive endnu bedre, slog Michael Hanasen fast.

Der er nu syv dage til næste kamp – ude mod Nykøbing FC – og mange af de ting, der var gode, vil SIF’erne også få brug for på Falster.

– Nykøbing er også et hold, der er gode med bolden fremad banen. Så vi har masser af indhold til de næste syv dages træning. I dag står jeg lidt tilbage med en fornemmelse af, at det var vores egen besøgelsestid, der afgjorde, at vi ikke vandt, sagde Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen