22. oktober 2021

Vi ser stærke ud og har masser af selvtillid

Silkeborg IFs cheftræner Kent Nielsen ser frem til søndagens kamp mod OB, som kan forventes at blive en tæt omgang – men hvor han også har forventninger om at se sit hold spille stærkt og med selvtillid.

SIFs cheftræner Kent Nielsen, der forleden forlængede sin aftale, glæder sig til mødet med sin tidligere klub, OB, der søndag gæster Danmarks smukkeste fodboldstadion, JYSK park. Men han er også opmærksom på, at fynboerne har mange og farlige strenge at spille på.

– Vi forventer, at det bliver en tæt kamp mod OB, men det er ikke anderledes end stort set alle andre Superliga-kampe. Det ER bare en tæt række, og det så vi også i den omvendte kamp i Odense, hvor vi kom lidt uheldigt bagud, kæmpede os tilbage og i grunden var tæt på at tage alle tre point. Men der er ingen tvivl om, at vi skal være på tæerne, for OB har nogle spændende kvaliteter og en del X-factor især i offensiven, hvor de både individuelt og kollektivt bringer kreativitet og fart, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– I det hele taget har OB mange gode boldspillere, og vi må forvente, at vi kommer til at forsvare os i perioder. Men vi ved også, at vi selv har præsteret stærkt i alle kampe, og det kommer vi også til at gøre i søndagens kamp. Vi ser stærke ud og kommer med masser af selvtillid, og vi går som til alle kampe efter en sejr. Endeligt vil jeg igen opfordre til, at der kommer så mange som muligt og bakker holdet op, for vi har brug for al den støtte, vi kan få, konstaterer cheftræneren.

Køb billet til kampen her: billet.silkeborgif.com/

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen