31. juli 2022

”Vi glæder os altid til at spille på JYSK Park”

Andreas Oggesen var tilfreds med resultatet, men ikke med spillet, da SIF søndag slog Brøndby med 2-0 i sæsonen første hjemmekamp – en oplevelse, han kaldte ”overvældende”.

– Vi er glade for at vinde, for det er det vigtigste, men vi er ikke tilfredse med vores præstation, og det er noget, vi skal have evalueret på. For spillet var ikke godt nok i dag. Vi manglede både energi og kvalitet i vores spil, og så mistede vi nogle mærkelige bolde, som vi ikke skal gøre. Derudover mødte vi et velspillende Brøndby-hold, som pressede os, og som lykkedes med mange af deres ting, lagde Andreas Oggesen ud efter 2-0 sejren over Brøndby IF.

– Kulissen var nok engang overvældende. Jeg har kun været her i et års tid, og fansene har været fantastiske hele vejen igennem. Men det er ikke kun på hjemmebane, at fansene leverer – også på udebane er der begyndt at komme flere og flere SIF-fans, og det håber jeg, at de vil fortsætte med igennem hele sæsonen. Vi glæder os altid til at spille på JYSK Park, sagde en tydeligt glad Andreas Oggesen.

– Det var dejligt at få nogle kampminutter i benene efter ikke at have spillet i de første to kampe. Det var fedt at komme ind og mærke intensiteten i en rigtig 3F Superliga-kamp på hjemmebane foran vores fantastiske publikum.

Til sidst fik den kommende lodtrækningsrunde til de europæiske kampe på tirsdag en kommentar med på vejen – noget, som den dynamiske midtbanespiller selvfølgelig vil holde et øje på.

– Det er da noget, vi kommer til at holde øje med for at se, hvem vi kan ende med at møde i kampen om Europa League. Men hurtigt derefter vil vi fokusere på den næste kamp, som er mod AaB, og som heller ikke bliver en let kamp, afsluttede Andreas Oggesen.

 

 

Interview: Anders Mathiasen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen