9. april 2018

Vendelbo: Irriteret over første halvleg

Vendelbo: Irriteret over første halvleg

Mikkel Vendelbo og Silkeborg IF var tæt på både et enkelt og alle tre point i Aarhus, men måtte til sidst gå tomhændet hjem fra kampen mod AGF.

Der gik mindre end et minut fra Mikkel Vendelbo havde flugtet bolden på ydersiden af stolpen til at AGFs Martin Pusic i en jubelrus løb ud til AGF-fansene efter det afgørende mål til 2-1. 52 dyrebare sekunder som i denne omgang var særdeles dyre for SIF, som nu kan kigge langt efter aarhusianerne, som nu er syv point foran Silkeborg IF i gruppespillet.

– Jeg er brandærgerlig. Vi skulle have haft point i dag. Men på den anden side er jeg også irriteret over den første halvleg, vi spiller. Vi spiller under niveau, lød det fra Silkeborg IFs målscorer i kampen, Mikkel Vendelbo.

Midtbanespilleren havde fået chancen fra start på netop den centrale midtbane, hvor spilleminutterne ellers har været sparsomme for Vendelbo, som flere gange er blevet benyttet på venstreback-positionen.

– Jeg synes, at det gik okay. Spiller ikke specielt godt i første halvleg ligesom resten af holdet, men synes det blev bedre i anden halvleg. Og så var det dejligt at få scoret, men det hjælper jo ikke så meget lige nu. Jeg havde også godt set det langskud inde, men sådan er fodbold, fortalte Vendelbo med henvisning til langskuddet på stolpen kort inden AGFs 2-1 mål.

Målet og langskuddet skete i en fin anden halvleg fra SIFs side, hvor holdet kom på banen med et helt andet udtryk end i de første 45 minutter.

– Det kan godt være, at vi ikke kan spille på den her bane, men det er jo ens for begge hold. Men derfor kan vi stadig godt kæmpe og fighte, og det synes jeg, at vi gør bedre. Og jeg synes, at vi presser dem lidt højere i anden halvleg, lød det fra Vendelbo om forskellen på de to halvleg set med SIF-briller.

Se Vendelbos mål og stolpeskud i indslaget herunder.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen