7. maj 2018

Vendelbo: Der var mange nerver på

Vendelbo: Der var mange nerver på

Det var en skuffet Mikkel Vendelbo, som efter kampen mod Lyngby kunne konstatere, at SIF-holdet var præget af nerver i den vigtige playoffkamp.

Det blev aldrig den kamp, som SIF-holdet havde håbet på, da holdet søndag aften tabte det første playoffopgør ude til Lyngby.

– Det er en svær kamp. Man kan godt se, at der er nerver på fra begge hold, lød det efter kampen fra Mikkel Vendelbo, som tydeligt kunne mærke nervøsiteten på banen.

– Man kan se, at folk spiller lidt med håndbremsen trukket. Det er som om, at vi ikke tør satse og gå all-in i tacklingerne. Jeg ved ikke, om det ligger i baghovedet, hvor vigtig kampen er. Men det må vi bare give slip på på hjemmebane, fortalte Vendelbo, som trods alt kunne glæde sig over det ene udebanemål, som Davit Skhirtladze sørgede for på et straffespark.

– Det udebanemål det er meget vigtigt. 1-0 på hjemmebane det er nok. Og jeg er sikker på, at vi nok skal score på hjemmebane, så jeg tror godt på det. Og så kan man høre på Lyngby, at de jubler som om at de har vundet, så det tror jeg godt, at vi kan gøre færdigt på hjemmebane, sagde Mikkel Vendelbo.

Du kan købe billet til den afgørende hjemmekamp mod Lyngby her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen