19. marts 2021

Vallys sikrede SIF-sejr på sent mål og Mattsson lukkede til 2-0

Det lignede længe 0-0 på JYSK park mellem SIF og Fremad Amager, men så slog Nicolai Vallys til og Magnus Mattsson lagde låg på.

På et mål af indskiftede Nicolai Vallys 10 mintutter før tid og Magnus Mattsson i overtiden lykkedes det SIF at sikre sig alle tre point i fredagens kamp mod Fremad Amager på JYSK park. Opgøret truede ellers med at slutte målløst efter at SIF i 80 minutter havde presset forgæves overfor et meget kompakt Amager-hold, men nu vandt SIF sin ottende sejr i træk og går ind i slutspillet med et forspring på et point til Esbjerg.

SIF kom godt fra start med massivt pres og chancer, skudmulighed til Magnus Mattsson, en fri Gustav Dahl tacklet i skudøjeblikket og et hovedstød efter hjørnespark på stolpen af Tobias Salquist. Altsammen indenfor de første fire minutter.

Belejring
Anders Klynge fik en mulighed i det 10. minut, frit skud efter et par driblinger fra Magnus Mattsson, men han måtte se Jacob Pryts i gæsternes mål parere. Der var nærmest tale om belejring af amagerkanernes straffesparksfelt. Sebastian Jørgensen havde et skud lige forbi efter frispilning fra Nicklas Helenius og bedst som man sad og ventede på en 1-0 føring, spillede Fremad Amager sig til sin første chance. Kristoffer Munksgaard huggede løs en meter inde i feltet, men Patrik Gunnarsson i SIF-målet fik afværget.

Presset fortsatte
Det stoppede dog ikke SIF. I angrebet efter havde Sebastian Jørgensen et riv på stolpen og 10 minutter før pausen fik Rasmus Carstensen frit løb mod mål. Men det første mål lod vente på sig.

SIF fortsatte presset efter pausen, men kom ikke rigtigt frem til åbne chancer. Efter en times spil havde Fremad Amager halvlegens første chance på et af de sjældne besøg på SIF’s banehalvdel. Igen var det Kristoffer Munksgaard med et godt skud, som Patrik Gunnarsson måtte ud i fuld længde for at parere til hjørnespark.

Vallys og Kaalund på banen
Fra bænken forsøgte Kent Nielsen at puste nyt liv i SIF’s offensiv med indskiftning af Nicolai Vallys og Mads Kaalund. Der var dog fortsat langt mellem SIF-chancerne trods massiv overvægt i spil. Det blev til et par gode tilbud til Sebastian Jørgensne, men det sidste held og den afgørende snert manglede.

Et fremragende løb af Nicolai Vallys og en smuk dyb pasning i hovedhøjde fra Sebastian Jørgensen afgjorde imidlertid kampen 10 minutter før tid. Vallys headede Jørgensens fine oplæg i nettet til en aldeles fortjent SIF-føring. I overtiden lagde Magnus Mattsson låg på med endnu en scoring.

Dermed lykkedes det SIF at hente alle tre point i en kamp, der truede med at ende målløs.

Kampen i tal:
1. division, 22. runde, fredag 19. marts kl. 19.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Fremad Amager 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 Nicolai Vallys (80.), 2-0 Magnus Mattsson (90.+3)
Advarsler: Rasmus Carstensen, SIF.
Silkeborg IF (4-3-2-1): Patrik Gunnarsson – Rasmus Carstensen, Tobias Salquist, Joel Felix, Gustav Dahl – Stefán Teitur Thórdarson (67.: Nicolai Vallys), Mark Brink, Anders Klynge (67.: Mads Kaalund) – Sebastian Jørgensen (90.: Nicklas Røjkjær), Magnus Mattsson – Nicklas Helenius (90.: Emil Holten).
Cheftræner: Kent Nielsen
Fremad Amager (5-3-2): Jacob Pryts Larsen – Pierre Larsen, Jacob Haahr, Nemanja Cavnic, Emil Staugaard, Thor Lange – Marcus Bay, Franco Atchou, Felix Winther – Olakunle Olusegun, Kristoffer Munksgaard.
Cheftræner: Joakim Mattsson

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen