15. maj 2020

Unge SIF’ere glæder sig over unik chance

Unge SIF’ere glæder sig over unik chance

Førsteholdstruppen er i den afsluttende del af sæsonen blevet udvidet med fire U19-spillere, som dermed får en unik chance for at vise sig frem for cheftræner Kent Nielsen.

Det er en stor førsteholdstrup, som cheftræner Kent Nielsen råder over i disse dage. Hele 31 spillere løber rundt på kunstgræsbanen på JYSK park. Blandt dem er fire unge SIF-spillere, som alle er blevet rykket op i fra U19-holdet til A-truppen til den resterende del af sæsonen. Det sker grundet Corona-situationen i landet, hvor en eller flere spillere med øjeblikket virkning kan blive sendt i karantæne, hvis de bliver testet positive for Covid-19. Derfor kan der blive brug for ekstra spillere i truppen, hvis uheldet skulle være ude.

– Hvis man skal sige en god ting om den her meget specielle Corona-tid, så er det, at jeg har fået en unik mulighed for at træne med førsteholdet. Det giver mig en masse blod på tanden for at udvikle mig og bide mig fast her i truppen, fortæller højrebacken Oscar Fuglsang, som sammen med Frederik Carstensen, Niclas Holm Pedersen og Anders Dahl alle er at finde i førsteholdstruppen i øjeblikket.

Oscar Fuglsang og Anders Dahl var også med på holdets træningslejr i Spanien i starten af året. Noget som har gjort det hele lidt lettere at falde ind på holdet, fortæller Anders Dahl, som er glad for at få chancen.

– Det er da en fed følelse. Det er jo med at arbejde hårdt, og så ikke tage noget for givet. Og så er det bare om at få vist, hvem man er, og få sig lidt frem, lyder det fra den centrale midtbanespiller.

De fire unge SIF-spillere er alle i betragtning til de kommende Superliga-kampe for SIF. Og selvom der umiddelbart godt kunne være et stykke vej til spilletid for de fire talenter, så er det med at holde sig klar, hvis der skulle ske noget. For Oscar Fuglsang er vejen i starten en smule kortere til spilletid. Holdets normale højreback, Svenn Crone, sidder nemlig ude i to kampe med karantæne, efter udvisningen i den seneste kamp mod AGF.

– For mig handler det bare om at tage en træning af gangen, og så skal jeg bare performe, så godt jeg kan, fortæller Fuglsang, mens Anders Dahl heller ikke skænker en evt. Superligadebut mange tanker.

– Det tænker jeg ikke så meget over lige nu. Lige nu handler det om at træne og lære en masse. Jeg er jo stadig meget ung, så der er et stykke vej endnu. Men det er jo selvfølgelig om at vise sig frem, og så må vi jo se, hvad der sker, slutter SIF-spilleren.

Det er d. 29. maj, at Silkeborg IF genoptager Superligaen, når FC Nordsjælland gæster JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen