8. august 2018

Unge SIFere: Forløsning at få debut

Unge SIFere: Forløsning at få debut

Der blev til debut på førsteholdet for både Oliver Haurits og Sebastian Jørgensen, da Silkeborg IF onsdag aften vandt med 4-0 over Holstebro Boldklub i pokalturneringen.

På en fin sommeraften i Holstebro fik to af SIFs unge håb debut på førsteholdet. Sebastian Jørgensen startede på højrekanten, hvor den unge SIF-spiller fik chancen efter salget af Vladimir Rodic. Især i anden halvleg fik kantspilleren vist sig godt frem, og endte også i målscorerens rolle, da han efter 65 minutter flugtede SIF på 4-0.

– Det var super dejligt endelig at få sin officielle debut, og føle man er rigtig med. Og så krydre det med et mål, det kunne ikke være bedre, lød det fra Sebastian Jørgensen, som har trænet med førsteholdet i hele opstarten til denne sæson.

Det samme har Oliver Haurits, og den blonde angriber blev da også belønnet med et indhop efter 63 minutter i kampen. Flere gange var angriberen tæt på, men måtte nøjes med en assist til føromtalte 4-0 mål.

– Det er noget, som vi arbejder på i hverdagen, og kæmper for at komme til. Så at det sker nu, det er bare en forløsning, og et tegn på at vi skal arbejde endnu hårdere fremadrettet også, lød det fra Oliver Haurits om sin debut.

De to SIF-talenter spiller til daglig på SIFs U19-hold, hvor de to offensive spillere i træningskampene inden sæsonstarten har vist glimrende form. Noget som bestemt ikke svækker chancerne for at byde sig til på førsteholdet.

– Det handler jo først og fremmest om, at man kan bevise sig frem på sin egen årgang. Og så er det jo egentlig bare om at gribe chancen, når man får den til træning og til kamp, og det prøver vi bare at gøre efter bedste evne, lød det fra Oliver Haurits efter pokalsejren i Holstebro.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen