17. november 2019

Ung SIF’er: Har været en ekstrem uge

Ung SIF’er: Har været en ekstrem uge

Alexander Lind havde inden denne uge aldrig spillet en seniorkamp, men det blev der lavet om på, da den unge angriber fik spilletid både i reserveligaen og i en træningskamp mod Viborg FF i den forgangne uge.

For de fleste spillere har landsholdspausen været synonym med en rolig uge uden de helt store højdepunkter. For SIF’s U19-angriber Alexander Lind har det derimod været en uforglemmelig en af slagsen.

– Det har været en ekstrem uge. Det har virkelig gået hurtigt. Jeg sidder søndag sammen med familien og får beskeden om, at jeg skal spille min første reserveholdskamp, fortæller Alexander Lind, som fik sin seniordebut i mandags i reserveholdskampen mod Viborg FF.

Her blev han skiftet ind i anden halvleg, hvor han kom ind og gjorde en god figur i kampen, hvor han blandt andet scorede til 3-0.

– Det er gået stille og roligt. Gutterne har været gode til at tage imod mig, så det er bare fedt at prøve, fortæller Lind, som dog slår koldt vand i blodet mht. udsigten til mere spilletid på førsteholdet.

– Jeg tager det stille og roligt skridt for skridt. Nu prøver jeg bare at nyde det, at det går som det går. Det er lang tid siden, at det har gjort det, så det er bare super fedt, fortæller Lind, som også blev skiftet ind i fredagens træningskamp mod Viborg.

Alexander Lind er 17 år, og spiller til dagligt på U19-holdet, hvor han er SIF’s topscorer med seks mål i denne sæson. Angriberen har også optrådt seks gange for U16 og U17-landsholdet i karrieren indtil nu.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen