27. marts 2019

Ung SIF-bomber sigter efter spilletid

Ung SIF-bomber sigter efter spilletid

Oliver Haurits var med i truppen for første gang i år, da SIF-holdet i sidste uge var på besøg i Lyngby. Den unge angriber står i øjeblikket bag Ronnie Schwartz i køen for spilletid, noget der dog ikke afskrækker SIF’s nr. 28.

Med et mål i seneste reserveligaopgør fik Oliver Haurits endnu engang meldt sig ind i kampen om spilletid på SIF’s førstehold. Den unge angriber var i sidste uge udtaget til kampen mod Lyngby. Det var første gang siden starten af oktober måned 2018, at angriberen var aktuel til førsteholdet.

Dengang betød en brækket fod en længere skadespause, hvor den tidligere Viborg-angriber i de seneste måneder har kæmpet for at komme tilbage i topform.

– I det sidste stykke er det gået rigtig godt. Jeg føler mig fit, og kroppen kan holde til det, fortæller Haurits, som tidligt i opstarten måtte finde tålmodigheden frem, da småskader satte en stopper for en kontinuerlig træning.

Nu er fysikken på plads, og dermed går jagten på spilletid for alvor i gang for talentet, som i U19-ligaen også er noteret for to scoringer i dette forår.

– Jeg stiler efter så meget spilletid som muligt, og så må vi se, hvad det rækker til, fortæller Haurits, som er i hård konkurrence med Ronnie Schwartz om spilletid i angrebet.

– Ronnie har gjort det godt, og det jeg godt kan lide ved det er, at når vi træner, så er han god til at komme og sige til mig, om jeg gør det godt eller mindre godt, så han er en god sparringspartner, samtidig med at han selvfølgelig er en, jeg skal konkurrere med, lyder det fra Oliver Haurits.

Om der venter minutter på banen til angriberen på søndag er endnu uvist. Hvis du endnu ikke har købt en billet til opgøret mod HB Køge, så kan du gøre det her. Kampen bliver ikke sendt i tv.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen