23. september 2019

Ung SIF-angriber sigter efter mere spilletid

Ung SIF-angriber sigter efter mere spilletid

Det har givet blod på tanden for SIF’s unge angriber Oliver Haurits, efter han søndag eftermiddag mod Lyngby blev skiftet ind i 3F Superligaen, og dermed fik sin debut i landets bedste række.

Med tre mål i to reserveholdskampe og en aktuel status som topscorer på SIF’s U19-mandskab, så har der været gang i målscoringen hos SIF-angriberen Oliver Haurits.

Belønningen kom søndag på førsteholdet i form af en indskiftning i slutminutterne af opgøret mod Lyngby.

– Det var stort. Det er jo, hvad man som ung spiller går og drømmer om at komme ind og smage lidt på, fortæller Oliver Haurits om sin Superliga-debut.

Allerede i sidste sæson fik den nu 18-årige angriber sin debut for SIF’s førstehold i NordicBet Ligaen. Selv håber den blonde angriber, at gårsdagens indhop kan være et startskud til flere chancer i Superligaen.

– Det er jo en Superliga-debut, og så har man ligesom prøvet det. Det giver selvfølgelig blod på tanden og mod på mere, fortæller angriberen, som ikke er i tvivl om, hvilke kompetencer han kan bidrage med i SIF-offensiven.

– Jeg har helt klart mine forcer i boksen. Der kan jeg være den, der opsnuser de chancer, der opstår inde i boksen, og være den der forhåbentlig kommer til at lave en masse mål i fremtiden for SIF. Det er i hvert fald, hvad jeg går og drømmer om og higer efter, fortæller Oliver Haurits, som i denne sæson har scoret et mål for hver 68. minut på banen fordelt på U19-ligaen, Reserveholdsturneringen, Sydbank Pokalen og 3F Superligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen