8. september 2023

Udebanekamp på hjemmebane

Slaget om Silkeborg skal inden længe stå mod Young Boys. Helt ekstraordinært spiller SIF på udebane på JYSK park. Find praktisk information om kampen her.

Kampen
Silkeborg IF indtræder i Oddset Pokalen d. 12. september kl. 18.30 mod det lokale Silkeborghold fra 3. division Young Boys FD. Kampen spilles på JYSK park da Danmarks Smukkeste Fodboldstadion helt ekstraordinært er hjemmebane for begge hold.

Slaget om Silkeborg er en fodboldfest for alle i Søhøjlandet der elsker fodbold. Tag din fodboldtrøje på, uanset farven og støt de to naboklubber til slaget om Silkeborg. Kampen afvikles med tilhængere af de to hold siddende side om side på tribunen og aftenen kan endda også skydes i gang med fælles fanzone for alle.

SIF er udehold til kampen, hvilket betyder at vi som SIF tilhænger forholder os til kampen som skulle den spilles i Aabenraa. Det er Young Boys FD der afvikler kampen hvorfor alle spørgsmål vedrørende billetter, fanzone osv. skal rettes direkte til Young Boys FD.

Quiz
Er du helt skarp på slaget om Silkeborg? Test dig selv på 3 hurtige quiz spørgsmål her, svarene findes nederst på siden.

  1. Silkeborg IF vandt pokalturneringen i 2000/01 mod hvilken modstander?
  2. Young Boys spillede ligeledes på JYSK park i 1. runde af dette års pokalturnering, hvem slog de ud her?
  3. Silkeborg IF´s største pokalsejr endte med hvilket resultat?

Fanzone
Young Boys FD arrangerer fra kl. 17.00 fælles fanzone for alle fodboldfans på den vante plads foran JYSK park. Alle er velkommen uanset hvilket Silkeborghold man sympatiserer med, det er en fodboldfest for alle, så hop i fodboldtrøjen og begynd aftenen med godt selskab på tværs af klubberne.
I fanzonen vil der være god musik, øl fra Silkeborg Bryghus, en bod med snacks, merchandise salg og besøg fra La Casita. Fanzonen åbner kl. 17.00 og vi anbefaler selvfølgelig at kigge forbi og støtte op om initiativet. Læs mere om fanzonen hos Young boys FD her.

OBS! Det er ikke tilladt at tage øl og sodavand der er købt i fanzonen med ind på stadion

SIFosis arrangerer ”awaytur” i anledning af vores udebane-på-hjemmebane kamp, hvor fans opfordres til i samlet flok at gå til fanzonen. Mødestedet er kl. 17.00 på parkeringspladsen hvor der tidligere lå testcenter, hvorfra afgangen går kort efter. Medbring gerne flag eller lignende.

Billetsalg
Kampbilletter købes igennem Young Boys FD lige her. Billethuset der ligger på hjørnet af JYSK park vil på kampdagen være åbent fra kl. 17.00

Da Silkeborg IF er kampens udebanehold, er det til denne kamp ikke muligt at benytte:

  • Sæsonkort og abonnementer til JYSK park
  • Fribilletter/rabatkoder til JYSK park
  • Billetbanker igennem SIF’s egen billetside

På kampdagen vil indgang 1 og 2 på Den Røde Tribune samt indgang 3 og 4 på Mascot tribunen være åbne. Dørene åbner kl. 17.30. Der er free seating og alle siddepladser er unummererede, der skelnes altså ikke mellem hjemme- og udebanefans på tribunerne.
Vi opfordrer alle aktive stemningsfans fra Silkeborg IF at samles på C1 som sædvanligt og der vil på Mascot tribunen være et område dedikeret hvor Young Boys FD kan samles.

Ankomst til JYSK park
Der er foran JYSK park et begrænset antal parkeringspladser hvorfor vi anbefaler at benytte offentlig transport, cykel eller gåben hvis muligt. Er der fyldt op på parkeringspladserne foran JYSK park henviser vi til industrikvarteret nordvest for JYSK park, hvorfra der er en kortere gåafstand.

Med offentlig transport har bybuslinje 9 og 11 stoppested 200 meter fra JYSK park.

Tilskuerinfo
Adressen til Danmarks Smukkeste Fodboldstadion er:
Ansvej 104, 8600 Silkeborg

Der skelnes i dagens anledning ikke mellem hjemme- og udebanefans, hvorfor alle afsnit på Den Røde Tribune og Mascot tribunen kan benyttes uanset hvilket hold man sympatiserer med.

TV
Er man forhindret i at være på JYSK park kan kampen ses på TV3 Sport.

Svar

  1. SIF slog AB 4-1 i pokalfinalen i 2001
  2. Young Boys slog Vendsyssel FF 2-1 i første runde
  3. SIF vandt i sæsonen 2016/2017 0-9 mod Aabyhøj IF
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen