9. november 2022

U19 viste vejen mod Randers

Silkeborg IFs U19-mandskab sendte tirsdag aften Randers FC hjem med et 4-1 nederlag i U19 Ligaen efter 1-1 ved pausen. Magnus Bøttker åbnede ballet.

U19: Silkeborg IF – Randers FC 4-1 (1-1)

Mål SIF: Magnus Bøttker, Noah Kargo, Asbjørn Bøndergaard og Frederik Nedergaard.

– 1. halvleg forløb med os meget på bolden, men vi forsømte at holde spillet centralt, og ofte blev vi fanget i et godt og aggressivt Randers-pres på siderne. Vi kom bagud efter 30 minutter, da de løb en hurtig omstilling. Bøttker fik udlignet kort inden pausen efter nogle gode kombinationer foran deres felt, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen og fortsætter.

– I 2. halvleg fortsatte vi med at dominere, og vi fik tilmed bedre fat i spillet centralt, samt løst deres høje pres. Efter 49 minutter scorede Noah Kargo på en ripost, og et kvarter før tid scorede Asbjørn Bøndergaard på bageste stolpe efter et godt gennembrud fra Marcus Baggesen, inden Frederik Nedergaard lukkede ballet i overtiden, da han blev spillet alene igennem af Alexander Priesborg. Det var alt i alt en super stærk præstation igen på holdudtryk, og i dag blev det også krydret med en del godt spil. På lørdag drager vi sammen med U15 og U17 til Farum, slutter Jesper Mikkelsen.

Se alle fire SIF-mål her

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen