7. juni 2018

U19 slået klart af FC Midtjylland

U19 slået klart af FC Midtjylland

U19 DM-vinderne fra FC Midtjylland vandt onsdag 4-1 i Ikast over SIF. Undervejs fik FCM en mand udvist og SIF brændte straffespark.

SIF spillede en godkendt 1. halvleg onsdag aften i Ikast mod FC Midtjylland, men selv om hjemmeholdet kort før tid blev reduceret til 10 mand efter udvisning af Tobias Anker, var det ikke nok mod de nykårede danmarksmestre for U19 hold. SIF tabte kampen 1-4.

– Vi overlod initiativet med bolden til FCM i 1.halvleg, og det lykkedes vi godt med og lukrerede på omstillingerne. FCM kom foran på et hjørnespark hvor vi står og sover, og efter 40 minutter får vi straffespark samtidig med at FCM får en spiller vist ud. Desværre brændte Anders Iversen brænder straffesparket, siger U19-træner Thomas Loft Jensen.

I 2.halvleg var SIF mere på bolden, men har svært ved at finde løsninger til afslutningspillet. Det passede FCM rigtig godt, at de ikke skulle være så meget i boldbesiddelse, og de straffede SIF’erne med deres individuelle kvaliteter oppe foran. Anders Iversen fik mod slutningen reduceret til 1-4 på et indlæg.

– 4-1 lyder af meget, og som kampen forløb, skulle sejren til FCM aldrig være blevet så stor. Vi spiller igen med stort overvægt af førsteårs-spillere, 8 ialt, og vi har tre U17-spillere med mod det stærkeste FCM hold. Vi formår at spille med de første 60 minutter, men mangler fysisk overskud til sidst i kampen. Det har kendetegnet os det meste af sæsonen og har kostet mange point, siger Thomas Loft og håber på en god afslutning lørdag mod Lyngby.

– Det kan være et lille plaster på såret ovenpå vores resultatmæssigt dårlige sæson, siger U19-træneren, der må konstatere at SIF slutter sidst i U19 Ligaen.

Kampen mod Lyngby spilles lørdag kl. 13.00 på JYSK park mod Lyngby.

Læs mere om sæsonens sidste Talent Event på JYSK park her.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 26. runde, onsdag 6. juni kl. 18.00 på Ikast Stadion:
FC Midtjylland – Silkeborg IF 4-1 (1-0)
Mål: 1-0 Sebastian Buch Jensen (27.), 2-0 Gustav Kjeldsen (57.), 3-0 Aziz Essaisi (64.), 4-0 Sebastian Buch Jensen (73.), 4-1 Anders Iversen (86.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen