12. november 2018

U19: Sen udligning og brækket kraveben

SIF’s U19-hold havde styr på Lyngby, men et brækket kraveben til Anders Iversen og en sen udligning af Lyngby betød 1-1.

SIF’s U19 Liga-hold spillede på mange måder en god kamp lørdag eftermiddag på JYSK park mod Lyngby. Men da en af holdets nøglespillere, Anders Iversen, faldt uheldigt og måtte udgå med et brækket kraveben, kom gæsterne ind i kampen og fik udlignet til 1-1 i det 88. minut.

– Vi skal blive bedre til at lukke kampen i de døende minutter. Her træffer vi for dumme valg. Med de positive briller på, så synes jeg, at vi bevæger os i den rigtige retning, hvis vi kan spille 2.halvleg som 1.halvleg. Der havde vi et flot offensivt udtryk. Derudover får vi bragt tre debutanter, Joakim Grosen, Kasper Rytter og Anton Leth, ind. Hele seks førsteårs og én U17 spiller kommer i kamp i dag. Det er positivt, at der er så mange, der byder sig til, siger U19-træner Thomas Loft Jensen.

SIF havde til kampen fokus på opbygningspil og afslutningsspil. I 1.halvleg var SIF-drengene gode i positionsspillet og spillede forbi Lyngby’s første pres med gode mønstre i spillet. Det resulterede også i, at drengene fik spillet sig til store chancer. SIF kom foran ved Anders Iversen efter flot opspil.

– Der var et fedt offensivt udtryk i 1.halvleg, hvor vi var offensivt tænkende både med og uden bold. Lyngby var også med til det blev en underholdende 1.halvleg, siger Thomas Loft.

Efter pausen indledte SIF også med godt spil, men fem minutter inde i 2. halvleg faldt Anders Iversen uheldigt ned og brækkede kravebenet. Derfra blev kampen meget på Lyngbys præmisser, og SIF’s pres blev usammenhængende.

– Vi havde slet ikke den samme kvalitet i vores omgang med bolden og kunne ikke få sat vores positionsspil. Vi havde dog chancer for at score på omstilling, men blev for selviske, analyserer Thomas Loft.

Det lykkedes Lyngby at udligne med to minutter igen, så U19 måtte for femte gang ud af ni mulige i denne sæson nøjes med uafgjort.

U19 Liga, lørdag 10. november kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Lyngby BK 1-1 (1-0)
Mål: 1-0 Anders Iversen (22.), 1-1 Waldemar Kattrup (88.)

SIF’s U19 Liga-hold spiller først turneringskamp igen om to uger, lørdag den 24. november, hvor AGF tager imod på Fredensvang.