14. maj 2018

U19-nederlag i overtiden 

U19-nederlag i overtiden

En kommunikationsfejl blev kostbar for SIF’s U19-hold, der tabte 1-2 til AaB på JYSK park.

En kommunikationsfejl mellem Magnus Dalsgaard og Nicklas Bugge, der ellers var to af deres holds bedste, blev kostbar for SIF i lørdagens U19 Liga-kamp mod AaB på JYSK park. Fejlen førte til AaB’s sejrsmål til 2-1, og dermed måtte Thomas Loft Jensens mandskab indkassere endnu et tungt nederlag.

– Drengene har det svært, når tingene spidser til og vi skal have et resultat med. Der er ikke mange, som formår at tage styring på tingene i de perioder. Det skal vi blive bedre til. Det var en ganske udmærket kamp, men præstationen bliver lidt sløret af resultatet igen. Desværre, siger U19-træner Thomas Loft Jensen.

SIF indledte kampen rigtig skidt og spillede med et udtryk, der ifølge Thomas Loft var “totalt uacceptabelt”. Aftaler blev ikke overholdt, og som en naturlig konsekvens scorede AaB efter ni minutter, hvor SIF var trykket helt i bund.

– Vi formår at æde os ind i kampen igen og vores pres fungerer bedre efter et par justeringer. Vi får sat noget rigtig fint spil sammen, og har store chancer, vi skal score på, siger Thomas Loft.

Mads Pedersen udlignede efter 36 minutter, og SIF burde egentlig være gået til pause med en føring efter et godt pres på AaB. 2. halvleg var ganske udemærket, og SIF-drengene viste god karakter. Det så langt hen ad vejen ud til, at det skulle blive et enkelt point, men så opstod kommunikationsfejlen i overtiden.

SIF’s U19-drenge spiller igen om to uger, hvor OB kommer på besøg på JYSK park. Det er lørdag 26. maj kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 22. runde, lørdag 12. maj kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AaB 1-2 (1-1)
Mål: 0-1 Mads Stefansen (8.), 1-1 Mads Pedersen (36.), 1-2 Selvmål (90.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen