U19 tog i weekenden en flot sejr over et af ligaens tophold OB.

SIF u19-OB 2-1 (1-1)

0-1 15 min.

1-1 28 min. Asbjørn

2-1 69 min. Laustsen

Vi skulle i weekenden forsætte vores fine stime. Denne gang stod menuen på OB, som ligger på en 4.pladsen i ligaen.

Efter en lidt passiv start og dårlig boldomgang, fik vi gang i vores spil og var spilstyrende med bolden.

Vi var dygtige til at flytte bolden hurtigt og satte også et par fine gennembrud sammen, men OB var virkelig skarpe på deres omstillinger, som vi havde svært ved at håndtere, hvilket de også scorede på.

Asbjørn Bøndergaard fik bragt balance i regnskabet, og resten af 1.halvleg var vi bedst og skulle også have været foran inden pausen.

2.halvleg startede med et hårdt, aggressiv tryk fra OB’s side, som vi havde svært ved at håndtere.

Vi spillede for meget tilbage i banen, hvilket gjorde at OB blev ved at at presse fremad.

OB var dog kun farlige, når vi tabte bolden nogle dumme steder på banen.

Efter 68 minutter fik vi tilkæmpet os et hjørnespark, og Sebastian Laustsen lavede et halvt saksespark og sendte bolden flot ind bag OB keeperen.

De sidste 20 minutter kæmpede drengene kampen flot hjem og vi tager de tre point.

Dejligt med en sejr over et top 4 hold, hvilket vi ikke har gjort før.

Også dejligt at slutte sæsonen af på JYSK park med en hjemmesejr, inden vi skal en tur til Sønderjyske og AaB de to sidste kampe.

Jeg var fint tilfreds med 1.halvleg, men vi skal være bedre til at styre kampen med bolden i 2.halvleg og lukke kampen ned.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

U17 – OB: 1-5 (0-5)

Mål: Anton Brems

Vi blev udfordret af et godt OB-hold, der blev danske mestre med en sejr.

Det kunne vi desværre ikke bremse dem i, men værre endnu, så synes jeg, vi serverede det for dem med store fejl i egen ende. Vi indkasserede tidligt efter et hjørnespark, hvor vi dækkede alt for dårligt op. Det svarede vi dårligt på ved at falde på intensitet og vores kvalitet med bolden var ligeledes for ringe.

Vi indkasserede mål efter omstillinger, hvor vi ikke investerede nok i tilbageløb og opdækning i feltet. Bagud 5-0 til pausen, så handlede det om at komme helskindet igennem. Det formåede vi ved at vinde 2. halvleg, hvor vi i første halvdel spillede med mere energi og fremadrettethed, og Anton scorede et fint mål efter indlæg.

De sidste 15-20 min. var vi heldige med at holde OB fra scoringer, og Christian Risom viste sig igen som en god målmand. Vi var næstbedst i kampen, men jeg synes også vi lod OB være bedre, fordi vi var for ringe på basis, hvad angår teknisk kvalitet, attitude og intensitet.

Vi må komme stærkere tilbage næste lørdag mod Sønderjyske.

Skrevet af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

SIF U15 vs OB – 3-3 (2-1) – 3-5 på straffe.
Mål:
Lucas Borg
Frederik Ibsen x2

SIF U15 skulle i weekenden tage imod rækkens tophold fra OB.

Vi kom rigtigt godt fra start i kampen, og kom foran 1-0 efter fire minutters spil på et rigtigt flot mål, hvor Lucas Borg satte sidste fod på bolden.
Vi havde fint spil, når vi formåede at spille forbi deres første pres, og finde mellemrummene bag deres midtbane. OB pressede hårdt og højt, så vi kom desværre til at sparke lidt for mange lange bolde.
Vores pres sad godt, og vi skabte store chancer på omstillinger. En af dem sparkede Frederik Ibsen i kassen til 2-0.
Lige inden pausen reducerede OB efter vi ikke fil afværget et frispark fra siden.

I anden halvleg scorede vi også efter kort tid, og igen efter en omstilling. Efter flere afslutninger i samme angreb sparkede Frederik Ibsen den flot i mål til 3-1.
OB pressede på resten af kampen, og 5 minutter før tid fangede de os uafstemt i forsvaret og reducerede til 3-2.
Kort inde i overtiden udlignede OB på et hjørnespark til slutresultat 3-3.
Vi tabte efterfølgende på straffe 3-5.

Vi har desværre stået i denne situation før, hvor vi ikke formår at lukke kampen på de chancer, som vi har i løbet af kampen. Og så presser modstanderen selvfølgelig på til sidst, og her mangler vi at kunne krige den hjem.
Lige ved og næsten, og det havde virkelig lunet med 3 point i banken på en god indsats af drengene. Vi må tage det 1 point og jagte de 3 point i næste weekend, når vi drager til Sønderjyske.

1x George Shokri

U14 drog lørdag øst på mod Aarhus for at spille turneringskamp mod de hviie. En kamp som skulle vise sig at være meget livlig og med masser af chancer i begge ender.

Vi sidder godt på starten af kampen, men formår ikke at udnytte de chancer vores hurtige og flydende spil giver os. Men efter små 30 minutter udnytter vi en omstilling, og det samme gjorde vi et par minutter efter. Begge mål af Alexander Nysom og med oplæg af Pelle Frølund.

I 2. Halvleg åbner kampen sig endnu mere op og den bliver mere hektisk end ønsket. Vi formår ikke at fastholde bolden over længere perioder og forsvare mere end vi angriber. Vi er dog stærke i vores offensive omstillinger og er gode til at skabe chancer når vi kom op til deres felt. De reducere kort inde i 2. Halvleg inden vi kort efter udbygger føringen med 2 hurtige mål, først af Pelle Frølund og efterfølgende af Victor Tang.

Til sidst i kampen bliver det noget rod, hvor vi giver lidt for mange standarder imod og ikke altid får det løst optimalt. AGF laver 4 mål og vi laver selv et enkelt mål, sat ind af Sebastian Fæster. 5-5 med 5 igen.

George Shokri kommer først på en nedfaldsbold i deres felt og scorer med 2 minutter igen kampens afgørende mål, og vi vinder en intens kamp i Aarhus.

Vi kan være glade for den måde vi løser de offensive omstillinger samt vores evne til at skabe chancer når vi kom op til deres felt.