13. maj 2019

U17 tabte et skridt i titel-kampen

SIF’s tophold i U17 Ligaen måtte nøjes med 2-2 i Randers lørdag. Dermed mistede SIF-talenterne et skridt i kampen mod FC Nordsjælland om DM-titlen.

SIF satte to point til i topkampen i U17 Ligaen, da det lørdag blev 2-2 i Randers. Dermed er SIF nu kun to point foran FC Nordsjælland, der har to kampe i hånden i forhold til SIF’erne.

– Drengene var meget skuffede over resultatet, og det var jeg selvfølgelig også, men jeg var mere skuffet over måden, det skete. Omend vi forsøgte at spille, så skuffede vi på spillestil. I 2. halvleg fik vi stort set ikke sat noget spil sammen, siger U17-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

SIF kom dårligt fra start på og sad for langt fra modstanderne i pres og kunne ikke få spillet til at rulle. Efterhånden kom SIF dog bedre med, og efter 28 minutter sparkede Frederik Carstensen SIF i front på en flot afslutning lige udenfor feltet. Emil Junge gjorde det til 0-2 fem minutter senere, da han erobrede en bold midt på banen og driblede forbi en Randers-spiller, inden han lobbede bolden over Randers-keeperen.

SIF fik kraftig modvind i 2. halvleg, og det var sammen med et mere fremadrettet Randershold med til, at drengene blev presset i bund. Ingen af holdene kom dog til mange store chancer. Med en halv time igen begik SIF et straffespark, som Randers scorede på, og 10 minutter før tid udlignede hjemmeholdet til 2-2 fra distancen. SIF havde en friløber i overtiden, men brændte den store chance.

– Vi havde nogle enkelte fine opspil, specielt i 1. halvleg, men jeg synes, vi forsømte at spille med hinanden, og vi forfaldt til for mange enkelt-mands-præstationer, konkluderer Jesper Mikkelsen.

U17-holdet har fri i næste weekend, og næste opgave er 21. maj, hvor Randers igen er modstanderen, denne gang i pokalsemifinalen. Den spilles på Søhgolt kl. 18.30. Herefter er der to turneringskampe tilbage, lørdag 25. maj ude mod Lyngby og lørdag 1. juni kl. 15.30 mod AGF.

U17 Ligaen, 23. runde, lørdag 11. maj kl. 15.15 på Randers Stadion:
Randers Freja – Silkeborg IF 2-2 (0-2)
Mål: 0-1 Frederik Carstensen (29.), 0-2 Emil Junge (32.), 1-2 Lars Skjellerup (63.), 2-2 Filip Bundgaard Kristensen (81.)