5. oktober 2020

U17 kom tilbage på sejrssporet i Haderslev

På en god 2. halvleg sikrede SIF sig en sejr på 2-0 over SønderjyskE lørdag eftermiddag.

Efter to svære kampe og to nederlag mod FCK og FC Nordsjælland kom SIF’s U17-mandskab på tavlen igen, da det blev til sejr på 2-0 i Haderslev mod SønderjyskE lørdag eftermiddag.

– Selv om vi vandt denne gang, var det heller ikke en nem kamp, der blev spillet på en vindblæst græsbane i Haderslev. Men vi var virkelig gode i vores restforsvar og gav meget få chancer – især i 2. halvleg, siger U17-træner Casper Røjkjær.

SIF indledte kampen lidt sløjt og var lidt på hælene i de første 20 minutter. Men drengene fik kæmpet sig fint ind i kampen, selv om Casper Røjkjær ikke var helt tilfreds med første halvdel.

– Jeg synes, at 1. halvleg blev lidt for meget på deres præmisser og vi fik ikke sat nok afleveringer sammen, siger han.

I 2. halvleg blev det bedre. SIF fik kombineret godt spil med god fight, og føringsmålet faldt, da Emil Thyregod kom højest på et hjørnespark og headede bolden flot i mål. I overtiden gled Lasse Kaihøj igennem i højre siden og serverede bolden for Kristoffer Holt Andersen, der kunne prikke den de sidste centimeter over stregen.

SIF-drengene spiller igen på lørdag, hvor der er hjemmekamp på JYSK park mod Lyngby. Den kamp går igang kl. 15.30.

U17 Liga, 5. runde, lørdag 3. oktober kl. 14.45 på banerne ved Haderslev Idrætscenter:
SønderjyskE – Silkeborg IF 0-2 (0-0)
Mål: 0-1 Emil Thyregod (52.), 0-2 Kristoffer Holt Andersen (90.+4).

Fedt at se at vi kunne krige os lidt til en sejr selvom det ikke altid var det kønneste fodboldspil.